Par slika od danas.
Pozdrav Krumpironja :tractor:
Ti i tvoj prijatelj bili ste vrijedni, vožnja materijala i oranje, svaka čast :icon_kidra:. A gdje je tvoj Tomo, da ga nisi prodao :icon_scratch:?
Par slika od danas.
Pozdrav Krumpironja :tractor:
Ti i tvoj prijatelj bili ste vrijedni, vožnja materijala i oranje, svaka čast :icon_kidra:. A gdje je tvoj Tomo, da ga nisi prodao :icon_scratch:?
je je to je bilo prvo oranje od prijatelja...a nezz jos dal bi ga prodo ili ne mozda ga zadrzim nikad neznas kad ce ti zatrebat dva traktora...ali ako ne ode ovaj tjedan necu ga ni prodavat...
Hvala ti na pravom odgovoru,i imaš prav mogu upotrebljavat oba ovisno od terena.Mogu da orem samo levim ili samo desnim.To verovatno dobro dodje na terenu koji visi(brdovitom).Neču seč nek ostane origi.Drago mi čut od čoveka koji ima iskustvo s tim.L.P.
Pozdrav i zahvala članu Frenkyju za pobudu da tomo ima svoju temu.:icon_super:A dole par slika pluga batuje kojeg sam renoviro prošle godine.Dobio sam ga od kolege,kojem je stao nekih 10 godina i rdjao inače dobio ga je sa TV420 kojeg je tad kupio.Imam pitanje za vas može li ovaj plug da služi kao okretač na TV 1,20m širine,jer bio je na TV 1m širine.dal če ga trebat svaki put premicat na šinji kad ga bum okrenul za 90 stupnjeva.Ima ko okretača pa da ore sa serijom 700 i 800 pa da kaže dali ide bez pomicanja na šinji.Znam da bi išlo kad bi ga suzio na 1m ,ali to neču radije ču odbit jedno tijelo pa da ostane obični jednobrazdnjak.Da čujem vaše mišljenje,jer ja sa oranjem nemam nikakvih iskustva.Ako čete reč seči sečem,ili da probam ovako ,jer za mene če bit i jednobrazdnjak ok.Unapred hvala za vaše mnenje.L.P.:tractor::icon_wink
Pozdrav abarth822 :
Mislim da bez pomicanja na šinji sa ovim traktorom se ne može orati :frown:. Kad namjestiš plug da ore u jednu stranu kako treba, na drugu stranu neće orati dobro zato što su širine brazda nejednake :mur:. Zato mislim da od ovoga pluga trebate napraviti obični jednobrazdni :icon_wink:.
Uploaded with ImageShack.us
ja s ovim moim orem bez problema na obe strane i stoi mi na sredini tako da nije bitno jel lijeva il desna brazda.s tim da svaki posebno mogu štelat što kod batuje nije moguće:cool2:
Jeli netko pravio kakvu prskalicu za tomu ili prepravljao nešto poput ovog?
Da je pogon preko kardana.
tomica je stigao iz drugog pokušaja i parkiran u garažu :icon_eyes: sad malo da se zalije a i sutra :icon_jook: pozdrav svim vlasnicima tv
Ako čete reč seči sečem,ili da probam ovako ,jer za mene če bit i jednobrazdnjak ok.Unapred hvala za vaše mnenje.L.P.:tractor::icon_wink:
nije mu uopće teško ,on se igra sa ovim plugom.imam ja i batuje al ne okretač al nije išao kao ovaj a ovaj je i većiLijepo to izgleda :icon_e_wink: a jel tomici teško?
Pozdrav i zahvala članu Frenkyju za pobudu da tomo ima svoju temu.:icon_super:A dole par slika pluga batuje kojeg sam renoviro prošle godine.Dobio sam ga od kolege,kojem je stao nekih 10 godina i rdjao inače dobio ga je sa TV420 kojeg je tad kupio.Imam pitanje za vas može li ovaj plug da služi kao okretač na TV 1,20m širine,jer bio je na TV 1m širine.dal če ga trebat svaki put premicat na šinji kad ga bum okrenul za 90 stupnjeva.Ima ko okretača pa da ore sa serijom 700 i 800 pa da kaže dali ide bez pomicanja na šinji.Znam da bi išlo kad bi ga suzio na 1m ,ali to neču radije ču odbit jedno tijelo pa da ostane obični jednobrazdnjak.Da čujem vaše mišljenje,jer ja sa oranjem nemam nikakvih iskustva.Ako čete reč seči sečem,ili da probam ovako ,jer za mene če bit i jednobrazdnjak ok.Unapred hvala za vaše mnenje.L.P.:tractor::icon_wink:
POZZ.
Odličan je to plug, sa malo ojačanja između plaza i daske i sa malo rada sa ovih slika.:icon_winkle: