Zašto? Kaj ide u prodaju?
Pa mislim prijatelju da nije tanka iz razloga što sam postavio i ono ojačanje-kosnik, a i ona ploča gornja s četiri šarafa takođe, najbitnije je da se šarafi ne izvrću, to ti je dobra ideja namazati ih pastom protiv odvrtanja, i staviti feder podloške i mislim da bi to trebalo biti dobro. Nisam ga još zvanično stavio u funkciju moram prepraviti polugu za krajnicu.
A nadam se da će trud vrijediti.:icon_e_wink:
Nakon puno šarafanja, struganja, ćišćenja i traženja dijelova [QUOTE
Sve ti je to super nema šta:icon_thumright: ali bez uvrede visina volana mi liči na vladimirca ili si to tako htio da imaš više mjesta.
pogledaj i naštelaj pločicu kao sta ti je rekao joe ali vidi i onu kuglicu dali je potišće opruga u rupu pa ako ne onda je moguće da usljed vibracija mrda lijevo desno koji milimetar i tako dodiruje zupčanike.
@stjepko, prelep traktor vidi se da se isplati trud
@gorski,pa kad sedis vislje onda kao gospodin u najnovijem traktoru eheh sala mala
Nakon puno šarafanja, struganja, ćišćenja i traženja dijelova
Nakon puno šarafanja, struganja, ćišćenja i traženja dijelova
Tomo Vinković 420 sa volanom od TAM-, alternatorom od Golfa i izmjenjenim ručicama mjenjača, ali sa jednim problemom. Naime kada je ručica brzina u leru između prve i druge dešava se da pomalo trza traktor i sam ubacuje u brzinu, naravno kada je uključena ručica reduktora. Ne mogu da skontam šta bi moglo da bude. Kluč je u redu evo i njegove slike.
Pozdrav svima,
jel netko zna di bi se mogla nabavit kuka od auta, treba mi samo ona glava, naravno za ne prevelke novce. Moze i badava... Pa bi to onda vario na plocicu pa zaserafit na tomicu...
Pozdrav svima,
jel netko zna di bi se mogla nabavit kuka od auta, treba mi samo ona glava, naravno za ne prevelke novce. Moze i badava... Pa bi to onda vario na plocicu pa zaserafit na tomicu...