koju debljinu lima si koristio koi je profil cijeviclap):
petzup:::
sutra ti poslikam sve
Evo još uključujući i majstora Hašu- varioc.:icon_super::drink::icon_pidu:
@markec fino sio ti ocisti dvoriste vidio sam danas popodne bio sam u prolazu pa sta si tomicu ostavio vani sta nema mijesta u garazi:
Nažalost nema, ali se radi na tome. Malo i snijeg koči remont po garažama, a malo i remont na tomici..
Ovo je slikano kod susjeda, ali i moje 'imajne' je čisto. Sutra izjutra opet nastupamo..envy):
Ako su ovo škare za drvo ,,,, mislim da ti omjer sila neće biti dobar ,,,, slabo će držati , drvo bi moglo ispadati ,,, moraš malo povećati stranu prihvata :icon_e_surprised: ,,, hmmm , sada gledam i ovaj nosač za bačvu ,, i taj prihvat za topling mi se čini jaaaako visok ,,,,,,,,,,,,,,,
..ima li neka sličica kak to uopće izgleda i gdje se spaja ...i ja sam danas čuo da kao postoji nešto tvornički ali nije mi baš jasno kako i gdje treba gledat ...a malo sam gledao po svom ( 730 '80g ) ali nisam baš nešto skontao dali ima ili ne ... premda sam vidio jedan mali vijak na bloku - prema "zvonu" koji neznam čemu služi pored AC pumpe cca 8 cm prema zadnjem djelu motora tj zamajca, koji kad se odvrne ima utor cca 3,5cm dubine na koji bi se možda mogao uvrnuti taj bužir sa sajlom koji bi mogao očitavati okretaje ..ako bi to bilo uopće to ???
Mislim da će biti dobar izmjerio sam po ralici gdje je od donjeg prihvata do gornjeg za topling 70 cm, a škare ću lako riješit, ako nebude dobro- 10 cm niže rupa i to je to.:cool2::drink:
Dogradi ovo na vrhu.:icon_kidra:
70 je za tomu previše , optimalno ti je cca 50 , a škare kada budeš prerađivao ,,, a budeš jer ovo nikako ne valja ,, tada na mjesto gdje ćeš bušiti još pojačaj sa istim flahom od kojega si radio cca 8 cm , i sve okolo povari da dobiješ ćvrstoču jer si ga dosta oslabio samim bušenjem mm):
Testiraj, pa javi koje drvo je pobjeglo iz stiska.:cool2:
Što teže drvo jači stisak......