., uzvraćam lipe pozdrave! ...
Pozdravljen poštovani GROFE na tvome povratku, forum je opet kompletan i takav kakav mora biti sa legendama još jedno pozdravljen i nikad više ne nestaj sa foruma.
., uzvraćam lipe pozdrave!, lipo VAM fala kolega na ovako lipom pismu! :icon_super: ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
., naprvo napisal forumaš; Todi!
@abarth822
ako vam nije hitno,smatrajte to riješenim,ovih dana bi trebao otići na selo pa mogu to dovesti
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
., forumski prijatelju!; abarth822!, nisi očito razumil poruku od našega Todija!., Todi ima takovu remenicu i spreman TI je nju darovat!., a ja se nesebično nudim da TI tu i takovu remenicu prosljedim u tvoju Deželu Sloveniju na dogovoreno mesto - adresu!, javi se na p.p., pa da probamo to rešit! ...
., odma da te i ovako javno pofalim da je cikular ko i sve do sada na traktoru tomi, prikolici, plužiću, kultivatoru, ... odradjeno za deset, svaka čast i fala, moj naklon do poda, rešpekt nadasve vridnom i pedantnom čoviku!!!...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
., naprvo napisal forumaš; firemanpeter!
Pozdrav svima i sretan uskrs onima koji ga slave!
Pozdrav dragome forumskom prijatelju Grofu i dobrodošao ponovo u našoj a i tvojoj omiljenoj temi Tomo Vinković! Kako vidiš, ima nas puno koji smo zadovoljni da opet pišeš na forum.
., dragi moj prijatelju Peter!., lipo fala, fala TI ko bratu!, čitamo - pišemo - vidimo se!...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
., forumašu Deva!, tovarač za traktora tomu odradjen za deset, barem ovo vidjeno?, danas budemo moj rodjo VranicD i ja probali još poslikat sitnice - mjere zadnjega utega, pokeljit ćemo da Narod i Svit more dobit pravu sliku kako ta skalamerija izgljeda?...
., lip pozdrav svima!, Bog!, čitamo - pišemo - pomažemo se ...