ExtermoIvan
Član
- Tu od
- 15 Ožu 2013
- Poruka
- 53
Pozdrav svima konacno sam sredio i ja mog Tomicu. Evo malo slika kako je to sad ispalo. Sad prelazim na prepravku atomizera za Tomicu jer su mi poslovi u malinjaku uveliko poceli...
Prima 830 - Dimenzije za izradu utega
[yt]www.youtube.com/watch?v=REORkXcZhSw&feature=youtu.be[/yt]
., lipo fala za pozdrave koje uzvraćam jednakom merom!
., dragi moj BaTeK!., evo TI se javno ispričavam ča još ni gotova ona spojka zadnje hidraulike., ku si mi naručil prije pol godine i ja sam TI to i takovo obećal., vjeruj!, ni do mene, obećali su mi dečki napravit, bila viša sila, nekoliko puta su zeznuli???., obećano mi je jučer; 29.03.2013.godine, da bude ove dane gotovo?, već me pomalo sram da se to oteglo ko seoska svadba., ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
., naprvo napisal forumaš; brane30!
GROF-e ponovno dobro došao !!
komentiraj i piši skupa s nama !!!
Ima novih slika u albumu!!!
Ako sam dobro shvatio pumpa ide na zadnji kardan e sad mi dajte objasnite kako će to funkcionirati,mislim kada idete naprijed kardan se okreće u jednom smjeru i goni pumpu a kad se krećete unatrag vrti se u kontra smjeru i goni pumpu u drugom smjeru.Ide zasebni sistem, pumpa, rezervar, komanda, pumpa bi se isključivala iz pogona kad ne treba.
Grof nije problem.
Ako sam dobro shvatio pumpa ide na zadnji kardan e sad mi dajte objasnite kako će to funkcionirati,mislim kada idete naprijed kardan se okreće u jednom smjeru i goni pumpu a kad se krećete unatrag vrti se u kontra smjeru i goni pumpu u drugom smjeru.
Pumpa ide naprijed na radilicu.
., prijatelju moj BaTeK!., NAPOKON je "stvar" Y rešena za tebe!., u sv.nedilju dolazi jedan od moji prijatelja iz tvornice i nosi mi za tebe gvoždjuriju., a ja TI je šaljem odma po prvom šoferu u tvoj kraj! ... :icon_winkle:..