• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
S

strongboy

Guest
edosko drago mi je da ti se svidelo to sto si video :) al mogu da se pohvalim(ako se moze tako reci), da su mi ove vec druge daske.originalne sam vec odavno potrosio.naravno pre nego sam ih zamjenio,vise puta sam ih pojacavao.nakraju se nije vise moglo kvalitetno orati, pa sam zamjenio i stavio nove, a sad i one vec polako odradjuju svoje.majstor koji mi je pojacao ove daske(a pojacao ih je i sa zadnje strane gde se zemlja okrece i izlazi iz pluga), kaze da ce mi napraviti opet nove daske kad se i ovo pojacano istrosi. ;)

Alen kaže:
Po slici mi se čini 10" plug...
Nije da ti nevjerujem,ali iz mog iskustva i mog pluga znam da neide.... Kod mene je zemlja tvrda i orem u svakakvim uvjetima...

Zašto se brineš zbog malo ulja? Kad fali malo naliješ i vozi dalje... Djelovi su jeftini a generalku napraviš za jedan dan, zato prika samo teraj dok ide!!!
Moj dimi več 4 godine i pušta ulje... kupio sam sve dijelove pred tri godine i još čekam da stane... a on silom idi,ide,ide...
ma znas :) nije to zbog toga sto cu da dosipam ulje.nije to problem.al sam se mnogo oneraspolozio kad sam odjednom primetio ulje na poklopcu.ma svakave su mi misli proletele kroz glavu(jer ipak :cry: vozim ga od svoje 18te godine, jedino ja ,sem jedne sezone kad sam ja bio u vojsku i tada ga je vozio moj brat,i niko vise.tako da sam i sentimentalno povezan sa mojim tomicom :rolleyess: ), posto su mi u neki servis rekli (na nevidjeno), da je motor gotov i da treba remont.sad vidim da su hteli samo da obezbede posao sebi :idea: .inace moj traktor ne dimi osim u rijetkim slucajevima kad je zemjla stvarno tvrda da ne kazem ko beton.ali sto se tice zemlje,iz mog sam iskustva naucio, da ne treba njivu po svaku cenu preorati.vec treba kad kad i malo sacekati da se stvore uslovi za to:na primer da se stvori odgovarajuca vlaznost,jer u suprotnom em sto ce oranje bidi nekvalitetno,em ce biti plitko,em ce trpeti traktor,potrosnja goriva bice mnogo veca,i potrosice se prebrzo ralnik(kod nas se zove emesh).ranije kad nisam vodio racuna o tome, desavalo mi se da na sasvim nove ralnike(emeshe)potrosim vrh,i neiskoristim ih do kraja,a da moram da ih zamjenim novim.zato oraj kad se najlakse i najkvalitetnije ora.jer 5-6 dana kasnije ili ranije ne menja previse.zar ne? ;)pozdrav.da kazem i to, da kad sam pisao ovo, moj brat je bio kod mene i u salu kaze da ja i ljudi na forumu slicni meni, vise volimo traktore tomo vinkovic nego fabrika koja ih pravi :lol: .i mozda je u pravu ;)

Posljednje uređivanje:
T

TOMO VINKOVIĆ

Guest
srongbody ja i ti imamo isti plug,ti kažeš da oreš sa njim dvi brazde,ja sam mlad-hidraulika mi na traktoru nije radila 6g i ja nikad dosada nisam orao s njim.hidrauliku sam popravio prije pola godine,htio sam s njim orati odma ali moj otac i stric kažu da se s njim smije orati samo na lito(kad je zemlja skroz suha),kažu da je lakše orati kad je vlažna ali da je onda traktor nabije i da bude tvrda idući par godina,reci mi ti nešto o tome?!?

BRAT TI JE U PRAVU I DRAGO MI JE DA IMA JOŠ LJUDI KOJI VOLE TE TRAKTORE!!!!

firemanpeter DOBRODOŠAO NA FORUM-traktor tv-420 TI JE BIO ODLIČAN,STAVIO SAM OD NJEGA SLIKE na 8 str.ove teme(ja mislim da je na 8,ako nije prigledaj ostale i naći ćeš ga),drago mi je da si i ti zaljubljenik u traktore TOMO VINKOVIĆ,ako imaš stavi na forum još slika o tv.

POZDRAV SVIMA

TOMO VINKOVIĆ 420 87.god.vrlo dobro stanje,cijena je 2500 E bez priključaka.
Od priključaka ima:Frezu,plug,tanjurače 16 dis.i prskalicu 200 lit.KŽK.
Ili se također prodaje TOMO VINKOVIĆ 521 81.god.s frezom, jako sačuvan,sve originalno i
odlično stanje.Cijena je 3200 E, a ostalo je stvar dogovora.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

POZDRAV SVIMA :D :D :D :roll: ;)

OVE JE SLIKE GROF STAVIO NA LIČKI FORUM PA IH SAD JA PRINOSIM OVDE :!: :!:

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

PRIMA TVORNICA TRAKTORA-TT-TOMO VINKOVIĆ(slike su slikane u tvornici)

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Posljednje uređivanje:
T

TOMO VINKOVIĆ

Guest
Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

. SLIKICA JE IZ TVORNICE TRAKTORA U BJELOVARU., PROIZVODNA TRAKA...
2. PROTOTIP., TRAKTORA TOME., NA HIDRO POGON...,JOŠ JE NA TESTIRANJIMA ŠIROM LIPE NAŠE...
3. GAZDA PETAR HOLJEVAC GLEDA TRAKTORE; "TOME" U SERVISU, U BJELOVARU., STARI MODELI NA REMONTU NAKON 30-40 GODINA RADA..., GLEDA, ČUDI SE, I NEVJERUJE...
4. ...I DALJE GLEDA, ČUDI SE I RAZMIŠLJA., DALI KUPIT OVOGA MALOGA DIVA., I DOĆ NA SERVIS ZA 30 GODIN., ALI MISLI DA BI MU SE SVI SMIJALI..., PA JE ODUSTAL OD KUPOVINE; "TOME".,I KUPIL JE STAROGA; "IMT-ea" ., MA NEKA JE SA SRIĆOM., BOG MU DAL ZDRAVLJA., NJEMU I PREDIVNOJ OBITELJI...
5. OVDE NA OVOJ SLIKICI., MA SLABIJE SE VIDI., "BELI TOME" SA RALICOM I PRIKOLICOM, ŠIROKI GUMAMI ZA SOLANU U PAGU...
6. ...NA OVOJ SLIKICI MOJ PRIJATELJ; ŽELJKO GAŠPAROVIĆ I MOJ NEĆAK; FRANA, PRILIKOM PREUZIMANJA MOGA TRAKTORA "TOME"., MA MOGAL BI GA ZVAT I "ANTE"..., KADA JE GAZDA TVORNICE., GOSPODIN I GAZDA; ANTE RADIĆ., MA ČA REĆ., NEGO; BOG GA BLAGOSLOVIL., NJEGA I NJEGOVU PREDIVNU OBITELJ., KAO I SVE ZAPOSLENE U TVORNICI...
7. TESTIRANJE FREZE ZA SNIG U TVORNICI...
8. TOMICE SA KABINAMI., KO LIPICANERI, JEDAN UZ DRUGOG., MA LIPO JI JE ZA VIDIT...

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

Posljednje uređivanje:

Patrik

Aktivni član
Premium
Tu od
15 Kol 2007
Poruka
747
Re: TOMO VINKOVIĆ

E fala na slikama,odlično.
Najbolji je onaj bijeli sa širokim gumama (koliko su) i ovaj zadnji ko kombinirka.
Mašine nema šta.

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.

24.jpg

25.jpg

26.jpg

27.jpg

28.jpg

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

traktori su odlični,cijenu im neznam(ovim polovnim),ove slike je GROF stavio na lički forum pa me je zamolio da ih prinesem ovde,ako te nešto zanima pitaj njega.

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

Patrik kaže:
E fala na slikama,odlično.
Najbolji je onaj bijeli sa širokim gumama (koliko su) i ovaj zadnji ko kombinirka.
Mašine nema šta.

taj bili ti je iz solane na otoku pagu. ;) ;) ;)

S

strongboy

Guest

TOMO VINKOVIĆ kaže:
srongbody ja i ti imamo isti plug,ti kažeš da oreš sa njim dvi brazde,ja sam mlad-hidraulika mi na traktoru nije radila 6g i ja nikad dosada nisam orao s njim.hidrauliku sam popravio prije pola godine,htio sam s njim orati odma ali moj otac i stric kažu da se s njim smije orati samo na lito(kad je zemlja skroz suha),kažu da je lakše orati kad je vlažna ali da je onda traktor nabije i da bude tvrda idući par godina,reci mi ti nešto o tome?!?

BRAT TI JE U PRAVU I DRAGO MI JE DA IMA JOŠ LJUDI KOJI VOLE TE TRAKTORE!!!!

firemanpeter DOBRODOŠAO NA FORUM-traktor tv-420 TI JE BIO ODLIČAN,STAVIO SAM OD NJEGA SLIKE na 8 str.ove teme(ja mislim da je na 8,ako nije prigledaj ostale i naći ćeš ga),drago mi je da si i ti zaljubljenik u traktore TOMO VINKOVIĆ,ako imaš stavi na forum još slika o tv.

POZDRAV SVIMA
;) iako si mlad(neznam koliko godina imas),al si ti u pravu.tvoj otac i stric grese.ja imam 39 godina, a smojim traktorom radim(orem, drljam,vozim)od svoje 18te godine.iz svog iskustva, a i iz iskustva drugih, shvatio sam da oranje treba obavljati kad su uslovi najpovoljniji.tacnije, kad je njiva optimalno vlazana.oranje na suvo znaci :1-namuciti sebe,2-namuciti traktor,3-potrosnja goriva se skoro duplira,4-potrosis ralnike duplo brze,5- smanjis vek trajanja traktora.oranje na jako vlaznu zemlju:1-postoji velika sansa da zaglavis traktor(ta ti propadne u njivu),2-naprave se grudve ili se zemlja "usuce",sto kasnije onemogucava dalju obradu zemlje,zemlja se lepi na plugu i tako oranje je jako nekvalitetno.oranje u optimalnoj vlazi:1-traktor ide veoma lako,proklizavanje je minimalno,2-plug ide optimalnom dubinom i lako okrece zemlju,potrosnja goriva je minimalna,preorana zemlja je vec spremna za setvu ili sadnju kultura,traktor traje godinama:).optimalna vlaznost znaci da ne bude suva i da ne bude previse vlazna.traktor prilikom oranja nikako ne zabija zemlju, jer desni kotac ide u brazdu a lijevi ide po neoranom delu njive.tako da preorani deo njive ostaje ne taknut od traktora.evo pokusacu da prikacim video klipove sto sam danas napravio prilikom oranja baste.basta je mala, al je efekat isti i kad orem njive na primer oranja za sadnju duvana ili setve zita.ok da probam pa da vidim dal cu uspeti sa video klipovima ;) evo klikni dva put na ovo: http://www.youtube.com/watch?v=92cUuhpZJ_c i ovaj: http://www.youtube.com/watch?v=1Pp51AObIh4

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

lipo oreš-SVAKA ČAST,plug nam je isti-zašto si ti skinuo nože?sad ću orati kako si ti rekao-možda čak provam za vikend. ;) ;)

Posljednje uređivanje:
S

strongboy

Guest

thanx ;) nozeve sam skinuo jos davno.kad smo kupili plugove,prijatelji sto su imali traktore, savetovali sum mi da skinem noze.al ja nisam hteo :) .al sam se kasnije i sam uverio da mi ne trebaju, jer mi vise ometaju u oranju nego sto pomazu.kad je na primer njiva sa puno rastinja, ili kad orem oznejane njive, onda se ispred nozeva sakuplja puno rastinja,i treba stalno da cistim plugove.a bez njih oranje i sam vidis kako ide.zato ako nozeve jos imas na plugove, slobodno ih izvadi jer nema potrebe od njih.i, slobodno probaj orati za vikend:).samo pre oranja treba da podesis da oba pluga jednako ulaze u zemlju.samo pravilno nastelovane plugove oru ucinkovito, a da traktor ide lako i bez prevelikog napora.aha i jos ovo ;) .slobodno dodaj gas:)tada traktor ima vecu snagu i brze ide,a plug lepse okrece zemlju.pozdrav.aha i zaboravio sam da te pitram,koliko imas godina?

Posljednje uređivanje:

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381

strongboy kaže:
;) iako si mlad(neznam koliko godina imas),al si ti u pravu.tvoj otac i stric grese.ja imam 39 godina, a smojim traktorom radim(orem, drljam,vozim)od svoje 18te godine.iz svog iskustva, a i iz iskustva drugih, shvatio sam da oranje treba obavljati kad su uslovi najpovoljniji.tacnije, kad je njiva optimalno vlazana.oranje na suvo znaci :1-namuciti sebe,2-namuciti traktor,3-potrosnja goriva se skoro duplira,4-potrosis ralnike duplo brze,5- smanjis vek trajanja traktora.oranje na jako vlaznu zemlju:1-postoji velika sansa da zaglavis traktor(ta ti propadne u njivu),2-naprave se grudve ili se zemlja "usuce",sto kasnije onemogucava dalju obradu zemlje,zemlja se lepi na plugu i tako oranje je jako nekvalitetno.oranje u optimalnoj vlazi:1-traktor ide veoma lako,proklizavanje je minimalno,2-plug ide optimalnom dubinom i lako okrece zemlju,potrosnja goriva je minimalna,preorana zemlja je vec spremna za setvu ili sadnju kultura,traktor traje godinama:).optimalna vlaznost znaci da ne bude suva i da ne bude previse vlazna.traktor prilikom oranja nikako ne zabija zemlju, jer desni kotac ide u brazdu a lijevi ide po neoranom delu njive.tako da preorani deo njive ostaje ne taknut od traktora.evo pokusacu da prikacim video klipove sto sam danas napravio prilikom oranja baste.basta je mala, al je efekat isti i kad orem njive na primer oranja za sadnju duvana ili setve zita.ok da probam pa da vidim dal cu uspeti sa video klipovima ;) evo klikni dva put na ovo: http://www.youtube.com/watch?v=92cUuhpZJ_c i ovaj: http://www.youtube.com/watch?v=1Pp51AObIh4

heh u ovakvoj zemlji ti ne trebaju nozevi uopste, ja bih se usudio za svog TV zakaciti cetiri brazde u ovakvoj zemlji :) (prvom prilikom cu postaviti slike svog TV)
u tezoj zemlji ne moze nikako bez nozeva na plugu, mada dosta bolje ide sa tanjirima, barem jedan na zadnju brazdu, lako ih je i montirati na plug

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

thanx ;) nozeve sam skinuo jos davno.kad smo kupili plugove,prijatelji sto su imali traktore, savetovali sum mi da skinem noze.al ja nisam hteo :) .al sam se kasnije i sam uverio da mi ne trebaju, jer mi vise ometaju u oranju nego sto pomazu.kad je na primer njiva sa puno rastinja, ili kad orem oznejane njive, onda se ispred nozeva sakuplja puno rastinja,i treba stalno da cistim plugove.a bez njih oranje i sam vidis kako ide.zato ako nozeve jos imas na plugove, slobodno ih izvadi jer nema potrebe od njih.i, slobodno probaj orati za vikend:).samo pre oranja treba da podesis da oba pluga jednako ulaze u zemlju.samo pravilno nastelovane plugove oru ucinkovito, a da traktor ide lako i bez prevelikog napora.aha i jos ovo ;) .slobodno dodaj gas:)tada traktor ima vecu snagu i brze ide,a plug lepse okrece zemlju.pozdrav.aha i zaboravio sam da te pitram,koliko imas godina?

hvala na odgovoru,uštelovat ću plugove kako si ih i ti uštelovao(to vidim po rupicama na plugu),skinut ću nože i orati,kad budem orao stavit ću slike na forum-neznam kad će to bit.možda to bude tek za misec dana kad izvadim kumpire jer sam iskoristio svu zemlju. ;) moje podatke možeš vidit u temi O NAMA koja ti se nalazi pri dnu početne stranice-moji podatci su ti pri dnu te teme O NAMA,moja tema ti se naziva "TOMO VINKOVIĆ" :!: :!: ;) ;)

POZDRAV SVIMA ;) ;) ;)

S

strongboy

Guest
edosoko kaže:
strongboy kaže:

heh u ovakvoj zemlji ti ne trebaju nozevi uopste, ja bih se usudio za svog TV zakaciti cetiri brazde u ovakvoj zemlji :) (prvom prilikom cu postaviti slike svog TV)
u tezoj zemlji ne moze nikako bez nozeva na plugu, mada dosta bolje ide sa tanjirima, barem jedan na zadnju brazdu, lako ih je i montirati na plug
pa jest ova zemlja je od laksih,sta vise sto sam je preorao i rano u prolece.al kamo serece da je sva zemlja takva ;) .imamo njive koji su jako tesk.al i tamo nozevi nisu neophodni.radio sam skoro dve godine sa nozevima,i po lakoj i po teskoj zemlji,jer sam uslizno orao i vinograde i vocnjake,prilicno udaljene od mog kraja(20tak km)gde ima svakavih zemljista(a i moj imot je preko 6ha.a uvek orem tri puta godisnje,tako da na moje imanje za jednu godinu preorem 18ha).al opet nozeve su mi vise smetali.a to o tanjurima,slazem se.tanjur se okrece i lako sece zemlju,i ne pravi otpor.al ipak,niko kod nas,cak i sa mnogo vecim traktorima, ne oru ni sa nozevima ni sa diskovima.a ja jos uvek ostajem na svoj stav, da je najvaznije orati zemlju kad je vlaga u zemlji optimalna,i ne dozvoliti plevelima da obrastu njivu. ;)

TOMO VINKOVIĆ kaže:

hvala na odgovoru,uštelovat ću plugove kako si ih i ti uštelovao(to vidim po rupicama na plugu),skinut ću nože i orati,kad budem orao stavit ću slike na forum-neznam kad će to bit.možda to bude tek za misec dana kad izvadim kumpire jer sam iskoristio svu zemlju. ;) moje podatke možeš vidit u temi O NAMA koja ti se nalazi pri dnu početne stranice-moji podatci su ti pri dnu te teme O NAMA,moja tema ti se naziva "TOMO VINKOVIĆ" :!: :!: ;) ;)

POZDRAV SVIMA ;) ;) ;)
ok ;) .probaj orati,pa...cekam slike ;) pozdrav

Posljednje uređivanje:
T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

kad budem orao ja ću ih stavit ;) ;)

Posljednje uređivanje:
A

Alen

Guest

Očito je zemlja lagana za oranje... Evo filmić da vidiš sa čime se ja suočavam:

[youtube:1hii3erm]iKn4udDrKG4[/youtube:1hii3erm]

S

strongboy

Guest

ova je teza nego nego ona na mom klipu.al imamo nekoliko njiva, gde je zemlja puno puno teza od tvoje.tu sam preorao u ranu prolet.ta njivu je moguce samo nekoliko dana u godini preorati kvalitetno.a ja nisam odabrao taj dan.a rezultat toga je bio da su se stvorile grudve skoro kao kotace na mom traktoru.od kad sam je izorao,nije vise bilo moguce uci u tu njivu nicim.cak ni peske :roll: proslo je nekoliko meseci,grudve su se skroz osusile,pa kad je opet pala kisa,grudve su se pokvasile,pa sam ih lako rasturio drljacama.na pojedinim mestima grudve su bile tako velike,da sam umalo ispao sa traktora.to mi se prvi put desilo u ovih 21 godinu oranja.i tada mi se prvi put pojavilo ulje na poklopcu motora,sto sam u ranijim postovima pitao.ali vecina njiva su mi laka za obradu jer ih orem vise puta u godini...a mene zanima sad nesto drugo,u vezi sa prikljucnim masinama za tv traktore kao moj.koje sve prikljucke postoje za tv420(sem plugova,drljaca,freza).jako sam zainteresovan sa masinu za rasadjivanje duvana.kao sto postoje za vece traktore kao sto je imt.ili dali postoje rasturace vestackog djubriva(ta se masina moze iskoristiti i za sijanje zita.kod nas skro svi seju zito sa takvim rasturacima vestackog djubriva).ok - ;) pozdrav :)

Posljednje uređivanje:
G

GROF

Guest

...POZDRAV BEĆARIMA NAJBOLJEG POLJOPRIVREDNOG-FORUMA., POSEBNA FALA, DIKA I POZDRAV, LJUBITELJIMA I ZALJUBLJENICIMA U TRAKTORE HRVATSKE PROIZVODNJE; "tomo vinković"...

...tome...MARKO... fala ti za ove slikice ča si ji prebacil na ovaj poljoprivredni-forum da ljudi vididu ča i mi u liki imamo od "mašin - gevera" za delkat oko poljoprivrede.-

...E BEĆARI., ČA SE TIČE PRIKOLIC SAMO DA VAM MALO POJASNIM;

TVORNICA JE DELALA U SVOJOJ POVIJESTI NEKOLIKO PRIKOLICA ZA SVOJE TRAKTORE., I TO;

- JEDNOOSOVINSKA, KIPERICA, NOSIVOSTI; 1100,00 KG, /RUČNO KIPANJE - NEMA HIDRAULIKE/,

- JEDNOOSOVINSKA, KIPERICA, NOSIVOSTI; 1500,00 KG; OVA PRIKOLICA SE UGLAVNOM I NAJVIŠE PROIZVODILA.,

- JEDNOOSOVINSKA, KIPERICA, NOSIVOSTI; 2500,00 KG,

- JEDNOOSOVINSKA, KIPERICA - RUČNO KIPANJE, ŠARAFI SE NA PREDNJI DIO TRAKTOR, TJ. OĆU PISAT., KADA SE TRAKTOR RASTAVI NA POLA, ŠARAFI SE NA PREDNJI DIO., PRIKOPČAVA SE ZA KARDANSKO VRATILO - POGON IMA I PRIKOLICA SISTEMOM KARDANA, PRIKOLICA IMA POGONSKU OSOVINU, JAKO JE IZVAREDNA ZA NEPRISTUPAČNE TERENE NA BRDOVITIM PREDJELIMA, ŠUMI, PLANINI,..., ISTE OVAKOVE PRIKOLICE PROIZVODILE SU SE I SA SISTEMOM KIPANJA PREKO HIDRO INSTALACIJE..., NOSIVOSTI; 1000,00 KG.-

T

TOMO VINKOVIĆ

Guest

POZDRAV SVIMA!!!!!!

meni na tv-420 elektroinstalacija nije radila 18.g.,stvarno mi je više dopiz**** palit traktor na konop-odlučio sam popravit elektroinstalaciju,ja sam kupio akumulator,čovik mi je to išao napravit-puno žica je bilo odspojeno-kad smo ga upalili ustanovili smo da je prigorio regulator napona(regler),on dobiva struju ali je ne vraća,čovik mi je priporučio da kupim novi regulator napona,ja sam ga kupio,jučer smo čovik i ja to popravljali-napravio sam svitla,svirenu a žmigavce i stop svitla ću idući vikend-taj čovik šta mi je to radio je elektrotehničar i nerazumi se u regulator napona-čovik šta ima servis tv mi je rekao da nezna je li isti raspored žica na starom i novom regulatoru napona pa me je strah kad to spojim da on nebi prigorio ili se zapalila elektroinstalacija.

JELI MOŽDA NETKO OD VAS ZNA JELI ISTI RASPORED ŽICA NA STAROM I NOVOM REGLATORU NAPONA????

OVO JE STARI REGULATOR marke ČAJAVEC-Yugoslavia

tunel070Small.jpg

tunel069Small.jpg

OVO JE NOVI marke SANEL

tunel071Small.jpg

tunel072Small.jpg

tunel074Small.jpg

MOLIM POMOZITE :!: :!: :!:

UNAPRID HVALA :!: :!: :!: ;) ;) ;)

vlč.puknuti

Iskusan lik
Tu od
14 Svi 2008
Poruka
23,636

Ovo dolje ti je shema za sanel ,istoga sam ga ja ugradio na kultivator , goldoni 14 ks .
Jedino kontakti G,R,G bi mogli biti druge boje ,odnosno boje žicana izvodu iz alternatora... no ako imaš čovika koji to razumije neće biti problema .

b5jpdf.jpg

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.
Na vrh