Re: TOMO VINKOVIĆ
[quot
[/img]e="TOMO VINKOVIĆ"]moj otac je moga isto kupio novoga 87.g.ali u treći misec(ožujak),s njim sam dobio dvobrazni plug ali orem sa jednobraznim jer moj otac kaže pošto je kod mene pretežno crvenica da negdi proklizava.sad ću i ja provat orati sa dvobraznim plugom,dosad sam uvik orao u 2brzoj,ali ako sad sa dvobraznim bude proklizava ja ću prišaltat u 1 pa pomalo.JAKO SAM ZADOVOLJAN S TRAKTOROM I AKO BUDEM KUPOVAO DRUGI KUPIT ĆU OPET TOMU VINKOVIĆA...
POZDRAV SVIMA[/quote]
slikao sam ga pre neko vreme. al ne znam da postavim slike
pokusavao sam i pokusavao.al ne ide
pomozi mi kako da postavim slike mog tomeka
a voleo bih da vidim i tvoj.kad naucim kako se postavljaju slike, snimit cu ga i u oranju.sad pre mesec dana sam remontirao plugove kod jednog kovaca.zavario i pojacao istrosene djelove na plugu, malo mi je zadnji plug bio savijen, on sve to ispravio i sredio, tako da sada zemlju okrece odlicno.kad pogledam njivu, prosto da je se nagledas, kako je ravna i poznaju se brazdice od plugova.ma kao sa slike, kao da je neko crtao
.ja zelim da kupim veceg traktora, samo zato sto nemam nikakvih prikljucaka za tomu, osim pluga i drljaca.a mi u kakedonji, u prilepu, odakle sam i ja, bavimo se proizvodnju duvana. i na muci sam sto nemogu da nadjem i da kupim masinu za sadnju duvana.i ne znam dali u opste i postoji takva masina.a za imt je lako naci.onda fali mi jos i rasturac vestackog djubriva, te prskalicu za zito.... kad bi sve to mogao da nadjem i d akupim, nikad ne bi kupio veceg traktora.i tako prijatelju moj
drago mi je sto imam neko skim mogu da razmenim iskustva oko tomu vinkovica.kod nas, u nas kraj su veoma retki traktori tomo vinkovic.ima jedan drugi reon, zove se tikves, i tamo vinogradi.dokle ti oko moze videti, sve su vinogradi.tamo ima puno tomeka
al ja tamo nemam nikoga.tako da su mi forumasi blizi
ok pozdrav.
Obrisan neispravan link. Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link. Obrisan neispravan link.
Obrisan neispravan link.