@sumadinac- nek je sa srećom:icon_super:
Za početak ja bih zamenuo točkove...leve na desnu, a desne na levu stranu, i postavio tegove na felne. Jest da onda freza nepokriva tragove točkova, al bude stabilniji...
Imaš tu negde po forumu uputstvo i katalog(by@ARNO), skini prostudiraj...jer će ti trebati:icon_e_wink:
pozzz joe!
Cestitam na prinovi da te posluzi bez problema
u zdravlju i veselju i promjenes za boljeg i novijeg
kad dodze vrijeme
Od danas sam i ja vlasnik jednog toma vinkovica pe 18 iz1973.Kupio sam ga od jednog dede,koji ga je kupio 1981 i s njim radio bastu i manji votnjak.Od prikljucaka sam uz njega dobio plug,frezu,drljace,podrivac,tegove,raonik za sneg i nesto da stiti od granja u votnjaku.Imam samo 1sliku,bice jos kad ga doteram kuci.
Uploaded with ImageShack.us
Od danas sam i ja vlasnik jednog toma vinkovica pe 18 iz1973.Kupio sam ga od jednog dede,koji ga je kupio 1981 i s njim radio bastu i manji votnjak.Od prikljucaka sam uz njega dobio plug,frezu,drljace,podrivac,tegove,raonik za sneg i nesto da stiti od granja u votnjaku.Imam samo 1sliku,bice jos kad ga doteram kuci.
Dragi kolega neka ti je sa srećom ali htio bi ti napomenuti bez obzira šta na pločici piše ovo je original Pasquali traktor,a vjerovatno su stavili u tvornici samo pločicu od PE 18.
Usporedi sa bilo kojim PE 18 i vidjet ćeš razlike u blatobranima,haubi...
Pre ce biti tomo,pasquali ima drugaciju masku,ovo je original pe18
Priajtelju evo ti slike od pe 18 ili odi na google i potrži njegove slike,pa onda sudi
Taj se vodi kao starija serija418,ali ga narod zove pe18,a moj je pe 18,potrazi malo bolje na internetu
Ma ne ulazim u to šta ti imaš ili misliš da imaš.Prve serije traktora su dolazile u ex jugu i tu su se sklapale.Sada ja ti govorim da su naši samo stavljali na njega pločicu pe 18 ali je on ustvari original Pasquali.
Zar nevidis razliku izmedju mog i tog sa slike,koji god da je meni ce vrsiti posla
Pre ce biti tomo,pasquali ima drugaciju masku,ovo je original pe18
ček malo....ispitali ste genetičko potomstvo jednog i drugog?devil):Priajtelju evo ti slike od pe 18 ili odi na google i potrži njegove slike,pa onda sudi