Re: TOMO VINKOVIĆ; tv-826!
Evo jedan kojji radi svaki dan 2003god.
Preko 10000rs.
Svaka čast i fala forumašu - prijatelju oficir@! na pokeljenim slikicami od traktora tome i prikolice za istoga.-
Znam da velika većina nevjeruje da to malo čudo i div od traktora more natuckat sve te i takove sate dela, ALI, vjerujte na moju pisanu reč!, MORE - može. Lako se svi skupa moremo prevarit., to je dobar - solidan strojčić za malo novčića kaj dela i dela jako zahvalno uz minimalno održavanje., e sad, nedostaci?, ima ji najmanje 100 /sto!/., a ki ji nima?, mislim na nedostatke.-
PRIMA!, tvornica traktora iz Bjelovara., počela je delat traktore; 1998. godine., izašle su dvi serije crvene boje, ALI stari modelov, modelov od oni svi, silni dijelova ča je ostalo od prošli gazdi - "stare" tvornice.-
Moj brat ima tomu tv-826, star 20 godin, na satu; hR oko 3000 sati rada, ALI, sat mu je prestal delat pred 10 godin!?, traktorić je slabo održavan iako dosta dela.-
Moj sused i kumić ima tomu; tv-731, star 32 godine, na satu; hR 7200 sati rada, ALI, sve ispravno ko prvog dana kad je došal iz tvornice, sa redovnim servisom - održavanjem, dela ko urica, zaminjeno na njemu tri kompleta gum, četri akomulatora, deset sajli razni, poluosovina i četri ležaja podrobljena u Kapeli, zaminjena komplet korpa i lamela, tokaren zamajac motora i kočioni doboša, zaminjene dizne - ulošci goriva, još nekoliko sitnica., traktorić je odličan po izgledu i ispravnosti., ima slikica na forumu, kad je pronajdem?, zakeljit ću je ponovo da vidite makinu., e da, na njemu je sa majstorom iz Bjelovara - gospodinom Filipanom!, delal naš forumaš; zbalija@!, kod mene u mojoj kolnici - garaži pred neki 5 - 6 godin.- ...
L.p., Bog!, čitamo - pišemo - pomažemo - družimo se ...