• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Generalno o Tomo Vinković traktorima

Status
Nisu omogućeni daljnji odgovori.

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Veči ti je razmak među šrafima,jedino ak se izbuše nove rupe na felgi da bi pripaso.:icon_wink:

mladen_60

Član
Tu od
15 Ruj 2013
Poruka
62
Ovo je moja kanđa koju koristim za prskalicu a ide na kardan . Nadam se da je to ono što si tražio.

Prilozi

• DSC00125.jpg
    DSC00125.jpg
    48.7 KB · Pregleda: 133

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Namontirat se možei ja imam tak,jedino guma je malo više zaobljena pa se ripne više troše po sredini gume.:icon_wink:

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
kod mene je nekoliko godina bila kombinacija 7.5x16 i motor LDA820......jednostavno je motor preslab
površina nalijeganja jeste zaobljena ali se ne primijeti trošenje po sredini, doduše najteže poslove i radi po zemljanim putevima i kamenju pa ih trga gdje stigne

na prdavca nebih preporučio veće gume, problem je motor a ne blatobrani

capo1508

Novi član
Tu od
4 Velj 2011
Poruka
23
Poštovani pozdrav svim forumašima,nisam čest što se tiče pisanja postova ali forum pratim redovito evo par slika od orginalno vitla kojeg posjedujem za tv a isto sam provao ove zime i prezadovoljan sam sa istim, samo je šteta što nemam posla::

Prilozi

• IMG_0781[1].jpg
    IMG_0781[1].jpg
    76.4 KB · Pregleda: 236
  • IMG_0785[1].jpg
    IMG_0785[1].jpg
    81.3 KB · Pregleda: 271

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,923
Sve mi se čini da si ga montirao naopako, znači da stvarno nema posla za njega, da si probao raditi s njim bi vidio da je naopako! Inače zanimljiv primjerak vitla (ja još nisam vidio takav model), jednostavno riješenje, vjerojatno primjereno snazi i mogućnosti za Tomeka. Za svoje potrebe sasvim dovoljno. icon_pray:

Posljednje uređivanje:

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
Lijepo je napisao da nema posla.:icon_razz: U svakom slučaju simpa.:icon_razz:

capo1508

Novi član
Tu od
4 Velj 2011
Poruka
23
Sve mi se čini da si ga montirao naopako, znači da stvarno nema posla za njega, da si probao raditi s njim bi vidio da je naopako! Inače zanimljiv primjerak vitla (ja još nisam vidio takav model), jednostavno riješenje, vjerojatno primjereno snazi i mogućnosti za Tomeka. Za svoje potrebe sasvim dovoljno. icon_pray:

Poštovani forumski kolega nije naopako,ona zadnja daska se otkvači i spusta se na zemlju,a vitlo sam isprovao za svoje potrebe oko 20 m3 drva izvukao bez problema, a pokušat ci staviti jedan video zapis, pozzz i usput ako nekoga zanima rado bih ga mijenjao za prskalicu ili neki malčer od tv.

brgud

Iskusan lik
Tu od
4 Lis 2013
Poruka
5,923
Sad sam malo bolje pogledao slike i vidio da je daska u gornjem položaju i da kad se spusti ima oslonac na zemlji. Ja sam zainteresiran za vinč ali moram najprije nabaviti traktr ?:icon_pray:

capo1508

Novi član
Tu od
4 Velj 2011
Poruka
23
Jako interesantno vitlo, jer je vrlo rijedak primjerak i vrlo velike snage i brzine s obzirom sa sam sa njim prvi put radio ovu zimu jako jednostavno za rukovanje, ko ima posla u šumi prava stvar.

Posljednje uređivanje od moderatora:

edosoko

Dobro znana faca
Tu od
5 Svi 2008
Poruka
1,381
sta piše na pločici, ko je proizvođač? zar nebi trebalo da se jedan od ona dva bolcna na reduktoru izvadi da bubanj hoda gore-dole, kad se optereti da ne potrga brezone ili.......

capo1508

Novi član
Tu od
4 Velj 2011
Poruka
23
Proizvođač je pasqvali, a ja sam sa njim radio ovako kako stoji na traktoru i nije bilo nikakvih probllema, kad se daska spusti i zapne u zemlju,sajla lagano klize preko nje i valjaka, samo traktor treba dobro učvrstiti pošto ga vuče bez ikakvih pproblema na ler gasu

Posljednje uređivanje od moderatora:

ssucur

Dobro znana faca
Tu od
2 Lis 2010
Poruka
1,644
Ebga, nisam ga mogao svariti u tvom položaju.:icon_anal:
i81399_pa.jpg

http://lamotosega.forumattivo.com/t902p75-verricello-autocostruito

Posljednje uređivanje:
Status