joekiki
Dobro znana faca
- Tu od
- 21 Lis 2008
- Poruka
- 1,318
Re: TOMO VINKOVIĆ
Hvala na pohvalama,,,nastavi ću i u buduće da dokumentiram!!!
Danas nisam ništa radio, pa ni slikao nove detalje, sad sam u fazi nabavke rezervnih delova, pa kad sve nađem, sklopim menjač, onda ću moći malo komotnije da radim,,, brusiš ,sečeš , žičana četka...sve leti po radionici...a nebi da mi razni opiljci upadaju u rastavljeni menjač!
Kod tebe sneg pada ...posla ima...jel ja to vidim lance na točkovima??? Jel nemože bez lanaca??? Ja nikad Tomu nisam po snegu vozio pa neznam kako se ponaša po klizavom terenu!!!
Pozdrav joe!!! :mrgreen:
Pozdrav svima!firemanpeter kaže:Pa nemožeš ni biti dosadan zbog toga jer je forum baš zbog toga tu. Onaj koji ga ne zanimaju ove stvari ne čita ove forume. Ja mislim da te treba pohvalit da si tako uredan, da nam sve dokumentiraš. Mnogima če pomoči ove naše debate. Samo ti produži ovako.
Hvala na pohvalama,,,nastavi ću i u buduće da dokumentiram!!!
Danas nisam ništa radio, pa ni slikao nove detalje, sad sam u fazi nabavke rezervnih delova, pa kad sve nađem, sklopim menjač, onda ću moći malo komotnije da radim,,, brusiš ,sečeš , žičana četka...sve leti po radionici...a nebi da mi razni opiljci upadaju u rastavljeni menjač!
Kod tebe sneg pada ...posla ima...jel ja to vidim lance na točkovima??? Jel nemože bez lanaca??? Ja nikad Tomu nisam po snegu vozio pa neznam kako se ponaša po klizavom terenu!!!
Pozdrav joe!!! :mrgreen: