firemanpeter kaže:Neznam sad kako misliš ako ima razlike?
Broj - boja po katalogu je uvijek ista boja. Danas, sutra...
A ako misliš boja na traktoru, ona savremenom jeste drugačija. Izgubi svoj sjaj, ona postaje mat, postane puno drugačija nego u originalu kad je bio traktor nov. Zato sam i rekao da moraš potražit komad lima gde se ona dobro očuvala. Kod mene je to bilo ispod naljepnice, kad sam nju poskidal znao sam da je to to. Tamo je bila ko iz tvornice. Da bi uspoređival neki drug komad lima gde je boja istrošena onda mislim da bi ispalo nešto drugo.
Cjenjeni ZJ kad se namjere na nekoga koga mogu i hoce zezati zezace uvjek bez obzira na boju oni uvjek imaju razlog , kreten koji nezna razliku izmedju radnog stroja i traktora nije niti za policiju) stog mu treba to objasniti cim se pocne kolebati oko toga o kakvom se vozilu radi!ZJ kaže:Važno je.Dydy kaže:Hehe, mene to ne brine ja sam mog goldonija polakirao hempelovim lakom koji mi je ostao od farbanja bagera ali ne samo njega nego sam i prikolicu ispjeskario i pofarbao u istu boju da bude sve zuto !
U bniti vise je vazno da je boja elasticna i da stiti lim od toga dali je narandjasta ili zuta , jelda ??
Žuto se farbaju radni strojevi. Mogla bi te carina zezati radi korištenja plavog dizela u "građevinskom" stroju. Ne zezam se!
Na spojku hidraulike sto ide na navoj. na to sam mislio.playstation5 kaže:gvozdeni1 kaže:Dobro vece!
Fujjjjj.....lepa moča... :lol:
Joe, mislio si na mocvaru?
Playstation5
Trebalo bi, samo ja sam tako kupio. Rastaviti ne treba, nek ostane. Sa konjskim plugom vadis krompir? Farba je ok, samo se boja ne svidja.
Danotnt,
interesantna prskalica, vidi se kreativnost.
Danas sam uspeo da kupim ulje, krenuo da skidam volan, ali nisam mogao skinuti. Pametniji nije popustio, a razlupao dva srafa od 8.8
Videcemo sutra.
Fireman,
Kako idu radovi? Sad vidim da je gotovo! Namucio se?
Zasto baca plamen kroz auspuh na video sto Play stavio? Nije dobar zazor ventila, ili su ventili izgoreni, mozda paljenje?
Pozdrav svima!!!
Ovo šta je crvano to te nisan razumija ni očemu je riječ!
A sad ovi šta baca iskru ....vidi priforsira ga je nije mu dava gasa na ručicu od gasa nego vuka isam sajlu tako da je bilo puto više okretaja od dopuštenog...a i neznam u kakvom je stanju ...a cuja san da je prije dva dana ima drugi auspuh u koji je ulija neke benzine i još neke kemiklaije i auspug je puka pa je stavija ovi ...mka dobro je tomica živ
VranicD kaže:Evo par zanimljivih slikica od Tomeka sa prednjim upravljanjem,disk kočnicama i prednjom hidraulikom samo neznam o kojem je Tomeku riječ...mislim na snagu motora i seriju!
danotnt kaže:Za zapcanici kod nas ima vo edna fabrika Ruen se zove, vo Kocani, oni vo ex Jugoslavija pravele zapcanici za Tomo Vinkovic i imaat zaostanato pa gi prodvaat.
Kakva je ova kombinacija? Kad vidim da je kućište zadnjeg trapa od tipa TV800...??? :scratchfiremanpeter kaže:Radi se o seriji 730, znači 30 KS.