aronino kaže:pozdrav svima
ovo je slika od hidraulicne pumpe (gumica) TV P18 koje mi je poslao Batek, pumpa mi malo pusta ulje pa ne mogu dizati frezu (plug, plug za krumpir mogu) htio sam promjeniti gumice pa sam otisao u bjelovar u tvornicu TV kupiti gumice medutim oni kazu da to vise ne proizvode (ni pumpu ni gumice) sta da radim i gdje se moze nabaviti gumice ili pumpa ako je ptisla pumpa
medimurec kaže:e sad ste mi pomogli uvezi tih guma,i kod mene ima dosta brijegova jer sam u gornjem kraju al takvih brijegova s kojima se ovaj covjek bori kod nas ipak nema a i jos mi je jedan covjek reko da je taj moj traktorcic prelagan za takve gume tak da nema smisla to gore stavljat jer mi nije bitno da to dobro izgleda neg da imam koristi od njega... :roll:
NEBA933 kaže:UH UH UH Ma kako se zove donja leva rucica sto ukljucuje i iskljucuje rad prikljucaka:freze,kose,itd...
To me zeza i jos ihaaaaaaa ha :?
stipe kaže:Pozdrav ljudi
dobio cerjakov kardan sa kvačilom ili tako nešto kažu da je za tomicu , ali je problem da je on dužine ja mislim 900mm, a ja sad kad sam kao satavio od kraja izlaznog vratila na tomici pa do kraja na roto malčeru je cca 570, sad vjerojatno bih ja trebao drugi kardan ,tj. kraći ili ..., sa toplingom nemožeš toliko dobit. Sad ako ste me svatili u čemu mi je proble , dali bih možda trebao duž poluge ili koliko one iznose u mm? , ili kardan , gledao malo na cerjakovim stranicama vidim da oni baš tako kratak nemaju, pa molim vas pomagajte.
Unaprijed zahvaljujem..
zbalija kaže:stipe kaže:Pozdrav ljudi
dobio cerjakov kardan sa kvačilom ili tako nešto kažu da je za tomicu , ali je problem da je on dužine ja mislim 900mm, a ja sad kad sam kao satavio od kraja izlaznog vratila na tomici pa do kraja na roto malčeru je cca 570, sad vjerojatno bih ja trebao drugi kardan ,tj. kraći ili ..., sa toplingom nemožeš toliko dobit. Sad ako ste me svatili u čemu mi je proble , dali bih možda trebao duž poluge ili koliko one iznose u mm? , ili kardan , gledao malo na cerjakovim stranicama vidim da oni baš tako kratak nemaju, pa molim vas pomagajte.
Unaprijed zahvaljujem..
Skrati kardan na potrebnu mjeru i riješena priča.
Dakle kardan skratiš tako da obje cijevi jednako skratiš...
U mom krajuzbalija kaže:kupi MITAS gume i nećeš požaliti, uzmi minimalno sa 6 platna....
U mojem kraju su MITAS dimenzije 7,50x16 sa 6 platna 550 kn,
Dakle ove bi trebale biti nešto jeftinije….
sad nista, ali je zalijepio leteci lezaj, odvalio klipnjacu i izbilo sve vani..... :blackeyefiremanpeter kaže:Edosoko
Šta fali tom Ruggeriniju?