Da ali na crveno bi trebalo biti više od 600 stupnjeva :scratchNe bu se zaklil , brumira se na temperaturi do 600 stupnjeva .
I kurcu korist od taga ako nije nauljeno .
Mast i to ona grafitna (crna) je zakon.
Da ali na crveno bi trebalo biti više od 600 stupnjeva :scratchNe bu se zaklil , brumira se na temperaturi do 600 stupnjeva .
I kurcu korist od taga ako nije nauljeno .
Kaj deca znaju kaj je petsto kilaDa ali na crveno bi trebalo biti više od 600 stupnjeva :scratch
Eto, i ja se spremam na dolaz duge i hladne zime, pa sam Tomeku ugradio žarne sviječice ( nadam se ,da je to pravi izraz ) , kako bih mu olakšao paljenje i tako malo ušparao akumulator . Kako če stvar funkcionirati , bum videl , kada zato dođe vrijeme .
Pozdrav !
A kupijo si nove zabice , dal i tako prodavaju, bez korpe?
Jel kvačilo mekano sad? Valjda je
16 mm od vrha capa do lamelePozdrav svima
Ja sutra rastavujem moj tomo, videcu sta je so menjac???
Ali i taka rastavujem, zelim da proverim i stanje so kvacilo, sumnjivo mi je, pa sad kad sam video slike od gvozdeni, zanima me koliko treba da je ovo rastojanie od lamela do pipci...?
Uploaded with ImageShack.us
I jos jedno pitanje, izmegju kljuc na menjac i zupcanici jel treba da ima lufta i koliko otprilika? Ne sjecam se dobro ali kad sam go menjao prosli put imalo lufta od neki 1 mm do 2. Jel to tako treba?
16 mm od vrha capa do lamele
Znači odavde?
Darkohittner
Jos nije bila nastelovana kvacilo, zato nisam stavio kontra maticu.
Danot
Kod mene izmedju zvona i druklezaja je bilo 24mm. Zabice(pipke) sam nastelovao na 20mm, tako da kad sastavis, druklezaj 4mm praznog hoda ima do zabice. zabice su otprilike ravni sa onim izbocenjima sa rupama(tu su federi).
Pozdrav!!!
Danot hvala sto si pitao umesto mene!! To pitanje sam i ja hteo da postavim))
Cenjeni forumasi - hvala na odgovorima koji su meni i te kako potrebni jer i ja bas to mora da uradim..."ovih dana"!! Kod mene skoro uopste ne odvaja vec poodavno
pozdrav
Masiva bi trebal biti samo dučan, ako se ne varam :scratchProizveduvac na konusni koi sam kupio je MASIVA, to je HITTNER,jel tako ili se varam?
Pozdrav...
Kako uspjite slomiti ključ:?: