Sutra :scratchJa idem odmah sutra na remont
Bolje se ti toga još danas primi, pa si do sutra gotov :rolfer:
Sutra :scratchJa idem odmah sutra na remont
tvoj IMT-542 trosi 2 litra po jednom radnom casu?:scratch.to je premalo.ako uzmemo da 542 za jedan sat moze poorati 0.3 ha.moj 542 bi za to vreme u oranju potrosio 4.8 litara.mislim da si negde pogresio sa racunicom.mozda bi potrosio 2 litra al u voznji...al u oranju je nemoguce 2 litra/rh.Moj IMT 542 u prosjeku troši 2 litre plavog dizela na 1 rh, u nekom normalnom radu.
tvoj IMT-542 trosi 2 litra po jednom radnom casu?:scratch.to je premalo.ako uzmemo da 542 za jedan sat moze poorati 0.3 ha.moj 542 bi za to vreme u oranju potrosio 4.8 litara.mislim da si negde pogresio sa racunicom.mozda bi potrosio 2 litra al u voznji...al u oranju je nemoguce 2 litra/rh.
sory...usli smo u podrucje tomeka
mrga, otkud Store 504 ima motor kao i IMT 542, ja sam celo vreme mislio da Store 504 ima motor kao na IMT 549:scratch
preslo se malo na krivu temu ali aj...
hmm,znam da bi mogo biti malo bolji,al to ti je tak kolko para toliko :gitarist:
naglasil si dati ne poremeti proračun za iduču godinu,pa sam se prema tome ravnal
našao sam par rabljenih pa me čisto zanima dali se mogu prepraviti na stari tip TV
cjena je nešto veća od ovih samogradnja ali u prvu ruku i izgled i sama izrada je daleko bolja
Moja nova pridobitev.