firemanpeter
Dobro znana faca
- Tu od
- 12 Svi 2008
- Poruka
- 1,887
Petre odnos snage je sljedeći:
1,00 kW jednako 1,36 ks
1 ks jednako 0,74 kW
Znam ja to Željko ali čovjek se može zeznut svejedno.
Odmah posle greške sledeči moj post je isprika i popravak.
Petre odnos snage je sljedeći:
1,00 kW jednako 1,36 ks
1 ks jednako 0,74 kW
Uploaded with ImageShack.us
![]()
konačno riješen problem sa produžecima![]()
kak sam rekao, od te godine je bil standard da se stavlja jači.
na mojem je 1,8 ks (LDA 672)
playka mei se sve čini da je tebi gorivo vewć pojelo papirnati ulozak,
jer nisam jednoga ili dav zmenil na 420 i svi su bili papirnatu, jedno sa unutranje strane je lim...
P.S.
dvije hiljaditi moj postav![]()
tomislav523 ni ja nikad jos nisam vidio filter goriva dugaciji neg papirnati sa mrezicom okolo eventualno,al nemaju je svi al uglavnom nikad se ne ciste,nego se baca i stavlja novi jer je jeftin a i ne mozes ga pocistit tako da bude opet ko novi...
pozdrav!
E moj pley, ne da te treba ubit nego ..........Ubit će me draga(cura) sad smrdin po nafti....:shock::axe::axe:
i još tipkaš smrdljivim rukama po tastaturi.
ali svaka čast na trudu,ti ko da imaš tri ruke,sve skidaš i još snimaš uz to.
E moj pley, ne da te treba ubit nego ..........
Pa to je najobičniji uložak filtera goriva od IMT-a. To pri nama u pekari moreš kupiti, a ne da treba naručivati.
pleyka ja ti bi najrađe :axe::axe::axe:
ja te pitam ta filter u rezervaru, a ti meni pokazuješ najobičniji filter kojeg moreš kupiti u pakari skoro kak je rekle muhanicar.
Kupi novi filter i fertik parada gumice dolaze u kompletu
Nemoj čistit taj filter, to se kupi novi taj uložak- uvijek. A valjda češ ga mači dobit negde.
Dobit moraš (uz filter) i dve gumene dihtunge. Jedna za gore to što si snimijo kamerom a druga ti ide na donji poklopac. Naravno kako ti je več rečeno, kupi novu podložku za vijak koji sve to drži. Promjeni i onu podložku na vijku za odzračivanje. Dobre su podložke od bakra ali su za samo jedu upotrebu. Za drugu jih treba zagrijat.
A cura ako ti nešto reče da smrdiš, reci joj da je trebala i ona da pomogne barem snimit jer ti jako falila jedna ruka. Mogla ti pomoči pa da i ona smrdi po nafti i sigurno se nebi onda žalila. :mrgreen:![]()
svaki auto dijelvi moraju imati taj filtet,
to ti paše od IMT i sl. traktore, traži finoga!!!
skoro svaka trgovina s auto djelovima!![]()
Pleyka :lol::lol:pleyka ja ti bi najrađe :axe::axe::axe: