., lip pozdrav mojim forumašima! najboljega poljoprivrednoga foruma!
., pa dragi moj forumski prijatelju mrga!., kad su novčići u jigri niš ni teško, a bome, niš ni daleko!., eto tako i tvoja županija!!!... :rolfer:...
., ma šalim se malo, a dobro sam se i nasmijal!, očito čovik voli da se kiti sa tujim perjem!, kako je rekal naš forumaš mtd001!., sretno mu sa delom!, a možda i ja dobijem kaj novčić od reklame!!!
...
., prijatelju firemanpetar!, tvoje izboljšanje - držač za posude sa tekućinom; voda, sok, rakija, piva, vino,... za traktora tomu!, sve pet!!!, ko i uvik!, SVAKA TI ČAST I FALA!, takovo nešto planiram i sebi nakalemit.
., prijatelju Aco93!, eto vidil sam i tvoja izboljšalja - izdelke - alat za one famozne šarafe - matice stezat!, vridan si ko uvik, svaka TI čast!, tako mlad!, a vridan, pedantan, odgovoran,...!!!, SVAKA ČAST I FALA!.-
., prijatelju danot!, vidim da se i kotebe dela oko plužićev za traktora tomu!., moja predpostavka., plužići bi trebali dobro orat, a sa vim većim plužnim daskama, dobro će zaoravat biljne ostatke., SRETNO TI!.-
., dragi moj narode!, lip pozdrav, čitamo se...
.,p.s., slikanoga materijala, prospektov, pisanoga materijala,... ima dosta!, čim rodjo VranićD, prijatelj zbalija i moja ženica, uvatidu malo slobodnoga vremena?!, pokeljićedu.-
., Bog!