evo da vam kažem.Da ne nagađate,ja sam bio tam gledat to.To vam je utrka motokultivatora,ovo je sam obicni krug kao svih zajedno.A kasnije su se trkali posebno,po jacinama motokultivatora.Bila su sam ta dva tomeka i oni su se posebno trkali.
Znaći ipak samo ogledna vožnja ,,,,,,,,
Ma nebi baš reka .... normalno je da tomeki idu brže od freze negdi oko 5 km/h pa kakve im se onda koristi utrkavat...
Ma nebi baš reka .... normalno je da tomeki idu brže od freze negdi oko 5 km/h pa kakve im se onda koristi utrkavat...
BERTOLINI, koliko vidim ovo je bas kardanska prikolica, od PE-18, ali gde je tu menjac, kako ovo radi nije mi jasno, jel bi mogao da napises nekoja rjec?
pozdrav ljudi
da van se pohvalim stavio sam el.instalaciju na mog tomu odnosno sad kulturno palimo na dugme,svijetla rade,žmigavce nisam još spojio jer mi fali onaj (neznam mu stručno ime) sklopku imam pa još me zanima za štop svijetlo kako spojiti taj prekidač ako netko može pomoć za ovog mog starčića.
hvala
Pozdrav slavnoj druzini i svaka casta na odradjenom poslu sa prirucnicima i katalozima,ja sam jos kod zeta i sestre u Stutgartu vamo mi je lijepo hrane me i poje pomalo radim kuci cu krajem aprila pa cu vam pisat cesce jos jedan veliki pozdrav od mene iz hladnog Stutgarta
Pozdrav iz Pittsbourgha, Pennsylvania, SAD.
Bogami covjek izgleda odlijetioOooo Mrga kud ti odleti!