Krumpironja
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Svi 2010
- Poruka
- 4,082
ja bi ipak probo proč na brzinu zaletit se pa ako prođe prođe jbt vidim ti nisi ni probo
ja bi ipak probo proč na brzinu zaletit se pa ako prođe prođe jbt vidim ti nisi ni probo
e moj pajdo 4 dana kiša padala i štaćeš se zaletit pa zar nevidiš da je proklizivo kao da je po loju :rolleyess:
a jbg...neznam ipak sam se odlučio za tomicu od isalopeka tak da kada budem vozio cu ti znat rec,jos nemam svoga ali sam ih vozio srećom po suhome ali labinku sma tjero i po blatu ja bi u najbržu i samo gas udri po gasu ona bi šlajfala ali je isla napred
a jbg...neznam ipak sam se odlučio za tomicu od isalopeka tak da kada budem vozio cu ti znat rec,jos nemam svoga ali sam ih vozio srećom po suhome ali labinku sma tjero i po blatu ja bi u najbržu i samo gas udri po gasu ona bi šlajfala ali je isla napred
i kak je prosla kupnja ?
Pozdrav svima
Et i ja sam postavi svoj video sa imenom Tomo Vinkovic 732 vlazno tlo
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=i_8olj6gSdc&feature=player_embedded[/YT]
:lol:
pozdrav prijateljii
Uploaded with ImageShack.us
slika od juce,bilo malo snijega a tomo i ja sumu,dobro je odradio posao,a i tu su novi lanci koje sam ja pravio krupni su dosta ali u sumi kopaju sve zivo......
Pozdrav svima
Et i ja sam postavi svoj video sa imenom Tomo Vinkovic 732 vlazno tlo
mozete pogladat na yutub:lol:
jedno brazni plug prekretac u dubokoj hrđi ceka neka bolja vremena.
E posalji mi taj plug prekretac.... ja bi ga iskoristio, ne bi cekao bolja vremena.
Pozdrav!!!
u papirima moze pisat i 539 to nista ne znaci
kuzim da imas slabe kocnice i da ga drzis na kvacilu....ponekad kakvim drvetom
slikaj kocione dobose, i glave motora s desne strane, objasnit cu ti o cemu pricam, nadam se da grijesim i da je to ipak neki 732 kakav nikad u zivotu nisam vidio
Limena , gusnata , sreberna grana ..sve to mene strašno zbunjuje .Dobro evo i 731