dali je imao neko problema sa rukavcem tj. sa samopedesivim ležajem i zupcanikom redukcije meni je pukao ležaj zdrobio zupcanik redukcije i razvalio kucište ležaja u rukavcu
dali je imao neko problema sa rukavcem tj. sa samopedesivim ležajem i zupcanikom redukcije meni je pukao ležaj zdrobio zupcanik redukcije i razvalio kucište ležaja u rukavcu
Pozdrav forumaši.
Evo nešto se radilo od ovoga bi mogao nastati i pravi plug za Tomicu (obrtač, prevrtač, okretač ili obračalni)
Pozdrav forumaši.
Do proljeća će biti i rotacijska gotova.
Da, ali ne s ovakvim remenicama kakve su na slici. Za roto kosu one na osovinama noževa bi trebale biti promjera oko 150...200mm. A pogonska (ako misliš pogonsku remenicu postaviti na ovu osovinu s maticom) bi trebala biti oko metra da dobiješ neku pristojnu brzinu.Pzdrav Zbalija
Da to je od mute i ide preko remenja
Nisam dobio poruku.
Ja imam za prodati regler i to novog novcatog kupljen u primi prije 3 god.....razlog zašto nije montiran je taj da su mi izgorjeli namotaji u dinami...
mrga za koliko prodaješ taj regler
Zašto se zamarate sa reglerima i tim glupostima kad možete za jeftinije pare namontirat alternator od juga na tomeka...
Ooo! Ima strugotine ko ispod tokarskog stroja. :mrgreen:jos slika zar ne
Dobro vece forumashi
danas sam ujutro ima malo posla sa tomakom oro sam i osjjetio sa krckanje na sredini zglob kad ono kardan pogonski oslabili krstovi
Evo još malo ručnog rada.!?