tako sam i mislio ne ovaj veci nego onaj staro kopcanje :mrgreen: oticu bas kod jednog probati jer mi dopizdi s jednobraznim :weedman:mislim da može,do 10cola
nece proci dugo da ga ne uzmem ako poljoprivednik nemoze si priustiti plug onda treba uzeti krpe i u rezervar i zapaliti heheheh :axe::axe:hehe,ćelo vjerujem ti i meni je dopizdio,al šta češ...kaj imaš s tim klimaš :lol:
potpisujem rayer:Svaki TOMO može vući dvobrazni plug :supz: to je sigurno , preporućljivo 8 cola , a može i 10 rayer: samo je pitanje dubine :madmana: a uzrok nemoći većinom je kvaliteta zemlje , svi koji oremo znamo da negdje NE možemo ni sa jednobraznim plugom odraditi posao kako treba a negdje ide pjevajući , pa prema tome :shock: dvobrazni plug DA ali nikako bez jednobraznog , pa u zavisnosti od potrebe i situacije koristiti prikladan plug :mrgreen:
ja stavljam samo ina hidraol,,,,,Koje hidraulicno ulje je najbolje za traktor TV 731, posto mi ne preporucuju ATF?
bilo je skoro heheheh ruzan osjecaj rayer:ssucur,znam da si tako mislio,ja samo komentiram plug...hehe kažeš kradeš ideje,ali ja znam da ih ti i provedeš u djelo,samo tako nastavi i podjeli sa nama,hehe
arno,to što kažeš je idealna kombinacija,tko si može priuštit...blago njemu...
ringe i ja koristim inin hidrol,mada mislim da nema veze čiji je,glavno da diže...hehe mislim hidrauliku...
ćelo,35cm hmm,pazi da nebi bilo bočnog kotrljanja kad se vračaš u rikverc u brazdi...
Joj sad će svi okretat te leptire i trošit naftu bezveze :mrgreen:obecani video
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=jqmllzQvRQg[/YT]
Joj sad će svi okretat te leptire i trošit naftu bezveze :mrgreen:
A zašto ti to meni govoriš:shock:Onaj leptir nastavljen je fabrički vsć su znali zašto mora ovako biti, sa smanjivanjem pušenja crnog dima zatvara se dotok nafte i naravno se smanjiva snaga