tako sam i mislio ne ovaj veci nego onaj staro kopcanje :mrgreen: oticu bas kod jednog probati jer mi dopizdi s jednobraznim :weedman:mislim da može,do 10cola
nece proci dugo da ga ne uzmem ako poljoprivednik nemoze si priustiti plug onda treba uzeti krpe i u rezervar i zapaliti heheheh :axe::axe:hehe,ćelo vjerujem ti i meni je dopizdio,al šta češ...kaj imaš s tim klimaš :lol:
potpisujemSvaki TOMO može vući dvobrazni plug :supz: to je sigurno , preporućljivo 8 cola , a može i 10rayer: samo je pitanje dubine :madmana: a uzrok nemoći većinom je kvaliteta zemlje , svi koji oremo znamo da negdje NE možemo ni sa jednobraznim plugom odraditi posao kako treba a negdje ide pjevajući , pa prema tome :shock: dvobrazni plug DA ali nikako bez jednobraznog , pa u zavisnosti od potrebe i situacije koristiti prikladan plug :mrgreen:
ja stavljam samo ina hidraol,,,,,Koje hidraulicno ulje je najbolje za traktor TV 731, posto mi ne preporucuju ATF?
bilo je skoro heheheh ruzan osjecajssucur,znam da si tako mislio,ja samo komentiram plug...hehe kažeš kradeš ideje,ali ja znam da ih ti i provedeš u djelo,samo tako nastavi i podjeli sa nama,hehe
arno,to što kažeš je idealna kombinacija,tko si može priuštit...blago njemu...
ringe i ja koristim inin hidrol,mada mislim da nema veze čiji je,glavno da diže...hehe mislim hidrauliku...
ćelo,35cm hmm,pazi da nebi bilo bočnog kotrljanja kad se vračaš u rikverc u brazdi...
Joj sad će svi okretat te leptire i trošit naftu bezveze :mrgreen:obecani video
[YT]http://www.youtube.com/watch?v=jqmllzQvRQg[/YT]
Joj sad će svi okretat te leptire i trošit naftu bezveze :mrgreen:
A zašto ti to meni govoriš:shock:Onaj leptir nastavljen je fabrički vsć su znali zašto mora ovako biti, sa smanjivanjem pušenja crnog dima zatvara se dotok nafte i naravno se smanjiva snaga