Petretic549
Dobro znana faca
- Tu od
- 19 Lis 2011
- Poruka
- 1,432
Pa onda za šta bi to moglo bit ?
Evo slika oko ugradnje servo volana.
imaš li koju sliku samog prijelaza sa glave na inverziju kako je to riješeno .. isto tako od čega si riješio samu inverziju ..?
hvala ..
Probo sam danas zakučit plug od goldonija na vinkovića i ide..moze orat sa njime malo sporije nego inace ali ide,samo sta je bilo blato malo..
[
Ovo je nažalost više škode nego koristi.sada će zemlja bit toliko nabijena da kad se bude pripremalo za sadnju, na dubini od 20 cm bit će beton.Zemlja više neće smrznut da bi se rasipala sama od sebe,a naša crvenica je jaaaako osjetljiva na gaženje.Šteta da si se bar strpil par dana da to najavljena bura prosuši
Evo slika oko ugradnje servo volana.
imaš li koju sliku samog prijelaza sa glave na inverziju kako je to riješeno .. isto tako od čega si riješio samu inverziju ..?
hvala ..
pozdrav antimon. Detaljnije slike volana a mislim i same inverzije su bile na stranici 1687., neznam šta se desilo s njima da li ih je netko namjerno sklunuo, ili nešto drugo stvarno neznam šta se desilo s njima, na njima se moglo dosta toga vidjeti, ja ću neke ponovno za tebe postaviti. A da nebi možda dosadan bio, ako nekom smeta, ja ću ti u PP objasniti kako sam ja riješio tu inverziju.
[QUOTE
pozdrav antimon. Detaljnije slike volana a mislim i same inverzije su bile na stranici 1687., neznam šta se desilo s njima da li ih je netko namjerno sklunuo, ili nešto drugo stvarno neznam šta se desilo s njima, na njima se moglo dosta toga vidjeti, ja ću neke ponovno za tebe postaviti. A da nebi možda dosadan bio, ako nekom smeta, ja ću ti u PP objasniti kako sam ja riješio tu inverziju.
Malo blato?A koliko si ga dugo čistio?
haha,i ja se isto pitao,sta je blata....gde bas sad da ores,to nece se prosusi do proleca.
I to malo zemlje što imate, ti ćeš na put odvest
hahha...Ivek,sad imaš balonke:icon_fU: