tomotraktor
Aktivni član
- Tu od
- 16 Pro 2012
- Poruka
- 412
ako ti je orginalan onda je ovakav a takvih više nema za kupiti rade na vibraciju.[/URL][/IMG]![]()
Pozz. Gorski
ako ti je orginalan onda je ovakav a takvih više nema za kupiti rade na vibraciju.[/URL][/IMG]![]()
ema on nikakve veze sa strujom na vibraciju radi
ema on nikakve veze sa strujom na vibraciju radi
Tako je samo ga rastavi pregledaj i stavi ako hoćeš na 0 vidi dali se sta moze pomoći inače u pravilu ti sativi se teško kvare.
:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:
OK, ali zašto je onda stao, šta treba? da koiji put izvrnem traktor , da bi ponovno proradio.:icon_rofl::icon_rofl::icon_rofl:
moj nije ni takav :icon_rofl: :icon_rofl:
Bodul20, može li ovaj ispod.?
http://www.conrad.si/websale7/?shop...5%2F55a155fc8edf706493a0a43c5c41a379%2Fmd5%7D
Eto ssucur ti je dao prijedlog koji brojač ugraditi a ja ti stavljam sliku tog brojača ugrađenog u TV armaturi na mom traktoru.:
Mrga
Napravijo si ljepotana. Zaista.
E ovo se već zove kokpit :icon_thumright:
Tu je kokpit još dobijo šalter za grijač :icon_biggrin:
Svaka, čast razmišljao sam i ja o grijaču, ali nemam potrebe, zimi ga rijetko palim, a i garaža gdje stoiji je jako topla, tako da nemam potrebe za grijačem, pali ko zmaj.:
Ako nije kao moj ili od tomotraktor daj sliku pa da vidimo .moj je njemačke proizvodnje a mislim da je i ovaj.
Pozdrav mrga :smile:
Bome ste lijepo radili, niste spavali zimski sansnooze):. Tomo je odlično sređen, nemam riječi, svaka čast... kao nov je :icon_eyes:. Da li ste sebi sređivali Tomu, ili je to nečiji drugi :icon_question:?
Živjo.
Spet imam eno težavo.
Kako je sname dol vztrajnik pri TV 418? Vijak se odvije desno/levo? Koliko je velikost ključa? 41 je premali...
Lp Batek
Da nije nešto ovako.?E da vas pitam: ne radi mi automat zmigavaca tvornicki cajevec, spoj na dva pina od ukupno četiri koliko ih ima, kupio sam novi automat elektronički a neznam kako spojiti. Ima pinove 49 49a i 31. Kako to spojiti da radi? Znam da je 31 masa koju moram naknadno vući, ali kako ostalo? Direkt ne radi na žice