., odgovori, dajedu se ...
Kako najavljuju nećeš ga ti paliti do 6 mjeseca nedelja na ponedeljak snjeg pa opet u četvrtak a i ovog starog ima do jaja,Grof je u pravu što se tiče želadije, ja sam prije svaki put ispod svog IMT-509 mora paliti baklju da bi ga ušalta u brzinu tjekom zime(sva sreća pa radim na štreki pa ima baklji od skretnica).---Ništa ređe ulje i svako tolko novi plastični klinčić ili gušće ulje i ženu van iz sobe au tomu uzase na toplo.hahahahah:
Pozdrav Grofu sa pjesmom Pusti selo neka priča
., lipo fala za dobar komentar i lip pozdrav dragim ljudima u Gomirje! :icon_pray:
., tvoj komentar potpisujem i apsolutno se sa njim slažem., uglavnom je to, TO!
., a selo sam moj prijatelju odavno pustil da divani., pa ki to more zabranit?., heheheee., još se ni rodil ki bi selu DIVANE zabranil!!! ...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
., naprvo napisal forumaš; gorski!
Čitam ovu tvoju poruku i smijem se ko lud žena iz kuhinje pita šta je to tako smješno a ko se nebi nasmijao kada ti to tako dobro i slikovito opišeš .Ako je ko žaladija onda ga nećemo stavljati u mjenjač ipak je to malo pregusto. vidjet ću posto meni zimi ne treba pocnem ga paliti 4 mjesec za oranje.pokušaću ga mješati po malo.
., e, dobar si., sad si TI i mene nasmijal., moraću onda raspalit pisanom štorijom dok nenaidjedu slikice., pozdrav tvojoj legendarnoj ženici!!! ...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
., naprvo napisal forumaš; abarth822!
Pozdrav Grofu da je opet sa ljubiteljima tomica.Sad če i tema zaživjeti sa dobrim komentarima i slikama koje Grof zna lepo predstavit.
., lipo fala za odlične komentare., da svakako, bude bilo pisanog i slikanog materijala.-
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
., naprvo napisal forumaš; zbalija!
što drugo reći nego GROF-e ponovno dobro došao,
piši, komentiraj i druži se sa nama!