ssucur
Dobro znana faca
- Tu od
- 2 Lis 2010
- Poruka
- 1,644
Posljednje uređivanje:
Ako sam dobro shvatio pumpa ide na zadnji kardan e sad mi dajte objasnite kako će to funkcionirati,mislim kada idete naprijed kardan se okreće u jednom smjeru i goni pumpu a kad se krećete unatrag vrti se u kontra smjeru i goni pumpu u drugom smjeru.Ide zasebni sistem, pumpa, rezervar, komanda, pumpa bi se isključivala iz pogona kad ne treba.
Grof nije problem.
Ako sam dobro shvatio pumpa ide na zadnji kardan e sad mi dajte objasnite kako će to funkcionirati,mislim kada idete naprijed kardan se okreće u jednom smjeru i goni pumpu a kad se krećete unatrag vrti se u kontra smjeru i goni pumpu u drugom smjeru.
Pumpa ide naprijed na radilicu.
., prijatelju moj BaTeK!., NAPOKON je "stvar" Y rešena za tebe!., u sv.nedilju dolazi jedan od moji prijatelja iz tvornice i nosi mi za tebe gvoždjuriju., a ja TI je šaljem odma po prvom šoferu u tvoj kraj! ... :icon_winkle:..
., prijatelju moj BaTeK!., NAPOKON je "stvar" Y rešena za tebe!., u sv.nedilju dolazi jedan od moji prijatelja iz tvornice i nosi mi za tebe gvoždjuriju., a ja TI je šaljem odma po prvom šoferu u tvoj kraj! ... :icon_winkle: ...
., bivši prijatelju Todi!, i tvoja gvoždjurija je kod mene i biće TI isporučena idući tjedan na okupljanju SVI forumaša Kod Rojca u V.Gorici! ... :icon_mrgreen: ...
., prijatelju Malirus!, i tvoj "nož" - crtalo od plužića je kod mene u gepeku!, i tebi ide isporuka Kod Rojca na okupljanju SVI forumaša! ... :biggrin: ...
., l.p., Bog!, čitamo - pišemo - pomažemo se ...
epa drugovi ovako se cupa drvo
[YT]https://www.youtube.com/watch?v=0K9PsTGLfCs[/YT]
jel mi može netko dati točan broj trgovine u bjelovaru ili ako možda postoji koja u rijeci?
malo mi se je olabavila prednja lijeva lampa i htio sam ju nategnut ali kako ima kontra morao sam otvorit i izvadit svijetlo pa sam vidio kako mi je ona plastika ispred koja se drži sa 4 vide (šarafa) pukla i da u biti stoji samo na 2 umjesto na 4 pa bi tu prednju plastiku trebao samo nabavit.