Nije bitno ko ima kakvo znanje, bitnije je ko ga je spreman staviti javno na raspolaganje forumašima.
Ja se nalazim u jednoj od te dvije grupe ljudi
Šta te konkretno zanima? Kakav problem imaš?Iman jedno pitanje. Neznam dal tu spada ali blizu je. Ima li itko kakvu informaciju o motoru slanzi dva 1300?? bio bih zahvalan na bilo kojoj informaciji.
Nemreš tak oficir , upravo zato jer nemam tome dam si za pravo da kometiram ,...
Nepotrebno umalovazavanje i rade nek ne komentira jer stvarno nije fer prema onome ko se trudil to napravit i mozda nemre bolje ili nema financije.
Imam za prodat baš 50kg 4 komade uteži ako te zanima nalazim se u Novom mestu u Sloveniji i možem jih dovest do Krškog oz, do Cerlelj bk Krki gde je aerodrom jel ti poznato? Obstoje i 45 kg uteži i to su one iz oglasa samo da znaš
POZZ
Nemreš tak oficir , upravo zato jer nemam tome dam si za pravo da kometiram ,
S tim forum dobije objektivan komantar a ne kao neki lupaju samo tomo,tomo,tomo, tomo .
Svkakodnevno mnogi od vas čitaju novinske članke , komntare , kolume , internet portale .
Nitko ne napada novinare kaj oni znaju o finacijama , industriji , globalnom zatopljavanju itd.
Oni piši o tome , nekome se sviđa , nekome ne .
Neki pišu premijer valja , neki da ne valja , isto tako svi ostali .
Ja ne napadam dio forumaša koji pljuju po liniću ,čovjek radi kako ste ga izabrali .
itd. da ne nabrajam primjere .
Šta te konkretno zanima? Kakav problem imaš?
Nije bitno, ja pomognem kaj mislim da znam, a onaj ko treba pomoč nek isto malo uključi svoj komp u glavi.Dijeli ti do mile volje ako onaj koji treba da prihvati to znanje ne prihvata nego opet teše po svom. Ne samo forumašima nego i neregistrovanim.....
Teško da češ moć orat sa dvobrazdnim ipak je to samo 18 konja ,možda ako je neka lakša zemlja.osobno sam sa dvobrazdnog skinuo jednu brazdu i orem samo sa jednom. U prvotnom stanju bile su samo muke po tomi i mene osobno. Bilo bi najbolje da imaš od nekog da pozajmiš dvobrazdni plug pa da probaš orat i ako kod tebe ide kreni u prepravku.