Da li je ikad radio kako treba?imam jedno pitanje ugradio sam servo od mercedesa u tomu e sad nesto nevalja nasu sam ulje i upalio traktor al kad kroz 2-3 minute pumpa se ugrijala i uopste ne reaguje radi kao mehanicki volan. U cemu je problem, Lijep pozdrav
imam jedno pitanje ugradio sam servo od mercedesa u tomu e sad nesto nevalja nasu sam ulje i upalio traktor al kad kroz 2-3 minute pumpa se ugrijala i uopste ne reaguje radi kao mehanicki volan. U cemu je problem, Lijep pozdrav
izvini nisam vidjeo ovaj post bit ce slikovnog materijala kad sve zavrsim a inverzija je jednaka znaci dva jednaka zupcanika lijepo mota nisam gledao broj okretaja al mislim da je tu negdje kao na mehanickom volanu i servo je od mercedesa 190e sve lijepo pase jer ja mislim da su jako slicne glave ako ne i identicne mislim(123 i 190) lijep pozdrav@mrki
Ništa slikovnog materijala, inverzija, odnos zubi 14/20 ili...:icon_wink:
hvala pogledat cu to sutra vrti se u pravom smijeru to je sigurno i jos nesto bio dodao dali se moze doci do ostecenja pumpe zbog tog grijanja
Pozz Drustvo! skoro godinu dana nemam kompjuter, a ne znam kad cu i imati zato me nama. Budite dobri, dok se ne citamo!!! Sad sam kod nekoga, ztato mogu da se javim. pozz