• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gorenje (Štruc) MUTA

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,615
Imaš sreće, puž ima zupčanik.
Pazi samo kad budeš postavljal pogonski poklopac na debljinu dihtunga.

maestral

Novi član
Tu od
15 Srp 2025
Poruka
7
Hvala vam imam jedno pitanje promjenio bih ovo ulje u mjenjacu. Koje ide u mutu maestral ovo mi se cini skoroda je u mast preslo mislim da se dugo nije mjenjalo. I druga stvar ova spera/kvacilo ima svoje leziste nisam to uspio vidjet jer nisam izvadio svo ulje... moram prvo da nabavim djelove da mogu rucke odignuti pa cu onda to raditi.

Da li neko zna odakle to mogu naruciti pošto dolazim iz BiH a kod nas vecinom rade s labinom i goldonijem slabije ima mute

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,615
Preporučeno ulje je Hipenol 90. Obzirom na pužni prijenos, nećeš pogriješiti niti s gradacijom SAE140.
jedino mi izgleda malo previsoka razina ulja. Na poklopcu ima šipka, pa usporedi po njoj.

Nosač ručki možeš i sam napraviti, jer bojim se da osim u tvornici, nitko ga drugi nema. Nego, gdje si nabavil izvod pogona? Možda tam postoji i taj nosač ;)

maestral

Novi član
Tu od
15 Srp 2025
Poruka
7
Iskreno ja sam ovo kupio ovako ne znajuci sta ima i nema vidio na oglasu i uzeo cijena me privukla... kolega mi dovukao nisam samo je bilo bitno da radi....

Vjerovatno je prije imala karsanski izlaz pa je neko samo skinuo karadan i stavio standarni onaj dio sto ide na svaku jer kardan je oko 500 km polovan a nov 650km (pretpostavljam da nije znao da moze prodati i ovaj puzni prenos sa izlazom posebno pa je tako i ostao) a teško se mogu naći.... imao sam.srece očito

tako da to je to moracu sam onda da napravim to za rucke odignem

Hvala.na svemu i uputama još jednom

Na vrh