• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Gruberi

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,596
Vjerovatno cu psenicu tu posijat, dubina 15ak, brzinu ne znam posto je u brdu, pa idem ili brzo ili sporo.
Štimao sam samo diskove da ostaje ravno iza mene. Ostalo imam suncokret pa cu gruberom pripremit za sjetvu.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,596
Nije namjerno ispalo ovako, a opet mislim da ce se na proljece lijepse odradit ako sad ostane malo neravno

Brad1

Iskusan lik
Tu od
24 Lip 2019
Poruka
704
Mislim da se manje gubi vlage ako je ravnije i kad to valjak malo utisne. Te onda u proljeće imaš ujednačeno vlage,tj nema djelova koji su suši pa bi trebalo biti i ujednačenije nicanje.

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,596
Nema sta gubit kad nema vlage 😆 ako sta bude vlage bit ce sad preko zime, a prije nekih vecih temp. na proljece ionako cu zatvorit drljacom.
Mislim da ti treba podrivač 😜
Sto bi reko Zvonko Bogdan, mnogo svega malo para 😀

Najnoviji postovi

Na vrh