kladioničar i jagodinac - patke i guskice su baš divne!!! :icon_syda:
Moj Perica je porasao i sad je već pravi komad... Mrcina moja mala :icon_syda: on se udružio s tri patkice i oni se drže zasebno od muškog patka koji je samo s jednom ženkom...
Patak me izluđuje... to je serijski silovatelj... Naskakuje i na mlade patkice koje su nepuna 2 mjeseca.. Ljudi dali je to normalno?? Nisu li one premlade??? Razmišljam da mu potkrešem krila. Gad muški...
Nego, pitanje..dali se i mužjacima gusaka svrčka rep kao patku? Uzela bi još koju guskicu da mi Perica nije solo, samo bi htjela biti sigurna da je Perica zbilja ON.
: Ovak izgledom teško mi je bilo kaj reći jer nemam s čim usporediti.. Susjeda koja je imala obične bijele guske veli da misli da bi mogao bit dečko.. Velik je, baš mrcina (no možda su i ženske sive landske takve?)
Zaštitnički se postavlja prema patkicama, kad psi dođu na vrt on kreće prema njima sa ispruženim vratom i kvakće tiho.. ponekad ih i kljucne (ne miješa se jedino kad patak krene u silovateljski pohod .. tad zbriše da valjda i on ne dobije...)...
Jučer kad sam ga držala u krilu i mazila (sve rijeđi trenuci), ušuškao mi se glavom u kosu i počeo proizvoditi neke tihe zvukove, kao da trubi kroz nos.. neznam kako bi to navela.. kao da pišti (mene je neznam zašto asocirao na labuda)..
Jel ima kakvih znakova koji bi me mogli uvjeriti da je on zbilja ON?
P.s. znate li da netko prodaje kovrčavu gusku?
: