ŠANANA
Dobro znana faca
- Tu od
- 23 Sij 2008
- Poruka
- 12,734
abrkili kaže:joj dečki,dečki,raspisali se vi nadugačko i naširoko.... i polako idete u OFFTOPIC!
ONTOPIC:
@šanana:vidim da stalno hvališ voluminoze i uzdižeš ih do neba.zašto misliš da su one NAJ... ?
E o tome zakaj mislim da su najbolje bi se dalo pisat i pisat, ali pošto se držim bogecovih riječi ko pijan plote neču ništa posebno objašnjavat, čovjek vas je sve uvjerio, pa tako i mene, još kad probam to i na svojoj zemlji, uz takvo stručno vodstvo mora bita najbolja voluminozna ishrana mojih krava
Pa svi oko mene koji imaju više krava prave sjenaže, to je valjda dovoljan dokaz da je NAJ :mrgreen: :mrgreen:
Istina sve se to temelji na ljuljevima i lucerni, ali kad ja krenem u svoj kraj s graškom u kombinaciji, možda još netko krene mojim stopama, ako se naravno dobro pokaže, a tu če bogec profitirat na sjemenu, jer ja ču dok god ne počnem proizvoditi svoje sjeme uvijek radije kupiti sve sjeme od njega nego u trgovini, a svakako ču ga preporučit drugima!!!! :!:
Voluminoza je jednostavno kravi najbolji izvor svih potrebnih svojstava za proizvodnju mlijeka, krave bi dobro davale i da se hrane samom voluminozom, bez šrota i smjesa, moje mišljenje :mrgreen:
Ja mislim da je to odavno dokazano!!!