cabage kaže:Evo i mene opet malo. Jucer i prekjucer sam prolazio starom cestom od Washingtona do New Yorka. Tamo ima recimo farmi slicnih nasima, samo sto je ovdje sve toliko uredjeno, da covjek pomisli da ni ne rade nista drugo nego sredjuju oko kuci i farmi. Na podrucju drzava Mariland i Pensilavania su farme uglavnom manjeg obujma. Dok kazem manjeg, misli se na farme oko 50-ak krava, jer nemaju dovoljno zemlje. Krave lijepo setaju po vani i pasu. Svi pasnjaci oko farme su lijepo ogradjeni sa po tri reda precki izmedju stupova i lijepo pofarbani u bijelo. Nevjerojatno koji je to posao i kako je to lijepo uredjeno. Nema korova, nema zbunja. Sve u milimetar jednako. Jedini je problem bio slikati jer smo se stalno vozili, a uz cestu su najprije sumarci, pa se iza tih sumaraka vide farme. Kuce su tak sredjene, da ima takvih da pomislis da tu zive bogatuni. Ima i gdje koja napustena farma. Kaze kum da se da jeftino kupiti. :idea:
Posto san bija tamo i vidija.... ja se ne bi preselija tamo. Ja bi kupija cilu farmu sa zemljon i ogradama i preselija je vamo :lol:cabage kaže:Evo i mene opet malo. Jucer i prekjucer sam prolazio starom cestom od Washingtona do New Yorka. Tamo ima recimo farmi slicnih nasima, samo sto je ovdje sve toliko uredjeno, da covjek pomisli da ni ne rade nista drugo nego sredjuju oko kuci i farmi. Na podrucju drzava Mariland i Pensilavania su farme uglavnom manjeg obujma. Dok kazem manjeg, misli se na farme oko 50-ak krava, jer nemaju dovoljno zemlje. Krave lijepo setaju po vani i pasu. Svi pasnjaci oko farme su lijepo ogradjeni sa po tri reda precki izmedju stupova i lijepo pofarbani u bijelo. Nevjerojatno koji je to posao i kako je to lijepo uredjeno. Nema korova, nema zbunja. Sve u milimetar jednako. Jedini je problem bio slikati jer smo se stalno vozili, a uz cestu su najprije sumarci, pa se iza tih sumaraka vide farme. Kuce su tak sredjene, da ima takvih da pomislis da tu zive bogatuni. Ima i gdje koja napustena farma. Kaze kum da se da jeftino kupiti. :idea:
cabage kaže:Evo i mene opet malo. Jucer i prekjucer sam prolazio starom cestom od Washingtona do New Yorka. Tamo ima recimo farmi slicnih nasima, samo sto je ovdje sve toliko uredjeno, da covjek pomisli da ni ne rade nista drugo nego sredjuju oko kuci i farmi. Na podrucju drzava Mariland i Pensilavania su farme uglavnom manjeg obujma. Dok kazem manjeg, misli se na farme oko 50-ak krava, jer nemaju dovoljno zemlje. Krave lijepo setaju po vani i pasu. Svi pasnjaci oko farme su lijepo ogradjeni sa po tri reda precki izmedju stupova i lijepo pofarbani u bijelo. Nevjerojatno koji je to posao i kako je to lijepo uredjeno. Nema korova, nema zbunja. Sve u milimetar jednako. Jedini je problem bio slikati jer smo se stalno vozili, a uz cestu su najprije sumarci, pa se iza tih sumaraka vide farme. Kuce su tak sredjene, da ima takvih da pomislis da tu zive bogatuni. Ima i gdje koja napustena farma. Kaze kum da se da jeftino kupiti. :idea:
cika Mato kaže:dragi šanana vratil bi se ti jako brzo jer i ja sam bil u našoj susjednoj sloveniji 5 mjeseci i tam radil i nije mi se nešt jako svidilo mada sam rođen u sloveniji i tamo proveo 10 god. svog života i iako sam stanovo kod tetke.ali nešto mi je falilo a to je ovaj seljački život mada če mnogi reč da sam lud i ko zna šta.mada sam vidio i život na selu pa mi se nije svidio.nije kao kod nas i gotovo.
Nedaj boze da zivim ovdje. U Ameriku sam otisao na recimo odmor od dva tjedna. Sutra upravo krecem za Lijepu Nasu i zao mi je sto se nisi prije javio. Sada je vec vecer i ovdje a sutra je manje vise straka oko spremanja i polaska pa nemam vremena za shoping.cika Mato kaže:cabage ako več živiš u americi ili gdje več da li možeš nabavit country pjesama ili barem hitova,naravno ako nije problem pa nekako dobaviš u hr.