. Sva sreća što ima ljudi koje svoje iskustvo temelje na praksi, a ne samo na brojkama i teoriji. Ko ima tu pilu i radi sa njom, oni znaju o čemu pričam. Vi koji niste, vaše mišljenje se ne može pokazati relevantnijim od ovih koje sam spomenuo.
Slažem se sa svime što si napisao, ja svoje iskustvo i "znanje" i emeljim isključivo na osobnom iskustvu, evo dva primjera, ljetos kad su bile temperature oko 40° sam radio sa 550xp stara linija i sa 555, te pile nisu u istoj klasi a radio sam poslove koji nisu za njih primjereni, 576xp mi bila na servisu a 572xp nije stigla, kada se odradi rezervoar goriva bez pauze i ostaviš ih obje na suncu 550xp upali bez problema, 555 treba povući 10-12 puta i to isključivo bez gasa jer inače presauga.
Sad kada su nastupili hladniji dani oko 0° upališ 550xp, 572xp, 592xp...svaka od njih odradi 10-15 sekundi i "na prazno" i možeš raditi bez brige dok 555 treba više od minute raditi na prazno da bi mogao krenuti u posao, uz to tjekom rada a dok ne istjera ponekad i cijeli rezervoar goriva u leru radi sa znatno smanjenim obrtajima i nerijetko se u leru i ugasi, tek nakon potrošenog rezervoara sa drugim počne raditi kako treba.
To je moje osobno iskustvo, e sad moguće je da ima neka greška u mojoj pili, to ne mogu tvrditi jer nisam serviser niti mehaničar, kakve su točno razlike između "profesional" i "xp" modela ne znam, razlika u cijeni je dosta osjetna, za dalje ne znam, znam da na proljeće uzimam 560xp umjesto sadašnje 555, iako da budem iskren, 555 je sasvim ok motorka, nemam nikakvih ozbiljnih zamjerki, u radu je zvijer ali ima tih sitnica koje u svakodnevnom radu se osjete, barem ih ja primjetim