Jel ima jos takvih prilika? Ispod stola, ispala sa kamiona i takoKupil sam ju da ju imam kad bu mi trebala🍻😉💪🙂🤠🍷🍸🍺😎🥸Bila prilika pa reko da kupim🍺
Jel ima jos takvih prilika? Ispod stola, ispala sa kamiona i takoKupil sam ju da ju imam kad bu mi trebala🍻😉💪🙂🤠🍷🍸🍺😎🥸Bila prilika pa reko da kupim🍺
Moja Jonsa ima 4 KS, vodilicu 45 cm i lanac 3/8". Malo se osjeti kad je cijela vodilica u zahvatu, a lanac nije jako oštar. Inače radi bez problema. Ne bih preporučil za konstantan rad u komadima debljim od 60 cm, ali tanje od 60 cm i pokoji deblji, po mojem mišljenju, može proći.I ja razmišljam kad bude vrijeme za zamjenu vodilice da stavim 3/8 na 550xp. Ovaj 0.325 lanac mi izgleda smiješno na pili od 4 ks. Samo kaj sam ja dobil sa pilom 45 cm vodilicu. Mislim da bi to trebalo funkcionirati dobro. Koliko je to koštalo sve skupa, lanac i lančanik?
Pa ova moja nije pala sa kamiona, i sad ti je prilika, na akciji je. 🙂Ja sam je kupil u dučanu koji ih više ne prodaje zbog toga.Jel ima jos takvih prilika? Ispod stola, ispala sa kamiona i tako![]()
U sunce ti, dobra je svaka cast ali to mi je poskupo, da je do nekih 300 eura jos bi mogao prezivitMotorna pila 555 tvrtke Husqvarna 🙂snaga, moć, sve u jednom, ljepota. Čista prava snaga, nema delje. 🍻💪
Ima i povoljnijeMotorna pila 555 tvrtke Husqvarna 🙂snaga, moć, sve u jednom, ljepota. Čista prava snaga, nema delje. 🍻💪
Da, ako se ne varam, obje imaju mali prihvatNisam nikada obraćao pažnju, da li je na555 i na 550xp isti prihvat vodilice ili treba druačija?
Zašto nebi preporučio za deblje komade preko 60 cm. Moja h61 je pojela više od 100 lanaca 41 zub 3/8. To koristim zato da mogu sastavit trupac sa dve strane. Lanac mora biti uvjek òštar, husgvarne pile režu brzinom i tup lanac ne trpe.Moja Jonsa ima 4 KS, vodilicu 45 cm i lanac 3/8". Malo se osjeti kad je cijela vodilica u zahvatu, a lanac nije jako oštar. Inače radi bez problema. Ne bih preporučil za konstantan rad u komadima debljim od 60 cm, ali tanje od 60 cm i pokoji deblji, po mojem mišljenju, može proći.
Moja Jonsa ima 4 KS, vodilicu 45 cm i lanac 3/8". Malo se osjeti kad je cijela vodilica u zahvatu, ako lanac nije jako oštar. Inače radi bez problema. Ne bih preporučil za konstantan rad u komadima debljim od 60 cm, ali tanje od 60 cm i pokoji deblji, po mojem mišljenju, može proći.