• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Husqvarna motorka

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,820
ne mora biti da je kopija, ali ako je rađena za američko tržište kako kažeš u tom slučaju nemaš jamstvo na nju, ako hoćeš pilu bez jamstva onda bolje kupi rabljenu za manje novaca. sa druge strane, u pravu si da to nije malo novaca, nije malo ni 360 eura "uštede" da ju kupiš u trgovini...e sad se raspitaj koliko košta generalka za tu pilu i izračunaj šta ti se više isplati

• Like
Reactions: ZJ

drazenhonda

Iskusan lik
Tu od
1 Stu 2010
Poruka
2,735
Ako kupuje takvu profi pilu onda vjerojatno radi sebi drva za loženje ili možda i usluge i onda tu razliku novaca vrlo brzo otplati. Ako je tako onda se takve pile kupuju u trgovini.....

4340

Iskusan lik
Tu od
2 Ožu 2018
Poruka
492
Ako ti i rikne klip i cilindar u dvije godine teško da će ti ga zamijeniti na garanciju??? . A kaj na njoj treba otići u vrijednosti 360 eura. Ja da kupujem za sebe jer ne radim puno uzel bi to. Uostalom imam doma flaksericu i pilu kupljenu na njuškalu i nikakvih problema samo nije husqvarna.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
29,109
A kakva može biti razlika ak je za američko tržište? Možda u hvataču iskri.
Ak je nova, ne razmišljaj puno, a ak je moguće isprobaj ju prije kupnje (bar zapali da vidiš jel radi).
Uostalom, kaj garancija znači?

smilan

Iskusan lik
Tu od
16 Tra 2017
Poruka
2,810
Garancija znači nekome ko svaki dan radi. Moze da se desi da se nešto pokvari. Ko radi za sebe ili neku manju količinu zaista neznači ništ.

jocc

Iskusan lik
Tu od
15 Kol 2015
Poruka
2,603
Garancija jedino znači da joj nije netko izvadio dušu i da je nekorištena a ovako postoji mogućnost da si kupiš kup smeća. Imali smo takvo iskustvo davnih dana kad je otac kupio dolmar 116cc kao malo korištena, stvarno i danas nakon puno godina ona izgleda ko nova a stalno je zezala i morao je kupiti drugu da ima sa čim raditi. Od tada držim se toga da kupim novu i gotovo, za sad se je to pokazalo dobro, ne znači da će kod drugih biti tako ali takva su mi iskustva.

Ghost

Iskusan lik
Tu od
10 Ruj 2021
Poruka
1,820
Garancija ne znači ništa ako se stroj ne pokvari, ako kupiš i novi stroj postoji mogučnost tvorničke greške koja je u masovnoj proizvodnji itekako moguća, (pogotovo ako se radi o KVARnim strojevima) ako takav stroj kupiš u trgovini rješit će se na neki način, ako si ga kupio od švercera, pogotovo preko oglasa....prvo se zapitaj imaš li sreće...al dobro, ne znam ja

Najnoviji postovi

Na vrh