Dali znači da kad uđemo u EU nečemo smjeti sakupljati kišnicu i da to vrijedi samo za Hrvatsku.Gdje si to saznao,to mi je prva?
Sistem rada sve 4 unije u svijetu je isti.Kao sto neces moci kupiti obicne zarulje(sa w.nit.)nego "stedne" sa radioaktivnim zracenjem tako ce vrlo lako doci i do zakona koji su vec provedeni kao pokusni projekat u nekim zemljama.Ako ti je to prva informacija,tada pokusaj vise saznati o unijama.Nije tesko..mozda se iznenadis za sto si glasao.;-)
To je pocetak..nazalost necega u cemu smo i mi sada.Postoje puno perfidniji zakoni od zaruljica...nazalost jedan je i ovaj o kisnici.Trenutno nema veze sa hr...no nasa vodica nije ostala nezamjecena zar ne? :-D
Ti i dalje budi optimistican(i ja sam optimista,ali moj optimizan nije vezan uz realnost empirija zvanog EU),vjeruj imaginarnim reklamama na htv-u umjesto egzaktnim znanostima kao sto je matematika(kolega @kontam je napravio lijepu recenziju te reklame) i kada ti jednog dana jasno kazu da ne smijes svoju djecu poducavati da obitelj proizlazi iz hetero zajednice,tuze te za narusena prava homo ucitelja jer si to rekao pred njim mozda shvatis da je neki tamo poljo-forum imao debatu o svemu...i da nisu svi debelokozci koji su protiv...(eto nesto za tebe da istrazujes...poznati susjed Arnold je donio zakon u drzavi SAD-a da se ne smije upotrebljavati izraz mama i tata da se ne povrijede prava homo zajednica)...hm..kako da zovem roditelje...??
Sto se tice standarda nekih zemalja koje spominjes pokusaj to usporediti(ne navesti samo sloveniju sada vec i prije...usporediti npr.kakav je bdp imala u jugi,zasto je odskakala u prihodima,oduzeti 5 god.rata..to je vec dovoljno)...recimo sa rumunjskom i bugarskom-da li je tamo standard bolji?Ili je to rezervirano za zemlje koje predvode?Zasto ne dozvole grcima da propadnu?Naizgled kontradiktornost zar ne?Mozda i nije?Ili pogledaj koliki pdv ima svicarska...okruzena unijom...ali joj nije potrebna pripomoc unije...
Primjera ima jos,biti ce prilike za raspravu...meni osobno su najbolji ovi ljudi ovdje.Za vecinu vidim da se trude raditi najbolje sto mogu i da "kuze spiku"(profesionalci su)...ali mnogi rade sve vise,a imaju sve manje.Ne mozemo svi na istu sisu..netko ce zakrzljati...