• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMA LI TKO ISKUSTVA SA YTO TRAKTOROM

MaTiJa NH

Dobro znana faca
Premium
Tu od
6 Kol 2008
Poruka
1,903
evo yto od komšije...yto x804
Fotografija-0003.jpg

Fotografija-0004t.jpg
 
G

gogych

Guest
Meni se yto sviđa...razmišljam uzet 454 no nitko nezna puno o njima a svaki trgovac normalno da ga hvali...
 
M

miroslav k

Guest
pozz svima vidim da je tema malo zastarela pa da ju malo obnovimo
 

kikic MF

Aktivni član
Tu od
6 Srp 2008
Poruka
1,302
evo da i ja nabacim sliku od kumovog yta 904.
sve je dobor i ima snage al nije to to kaj sam mislio da je. prebučna kabina krut je tvrd neokretan nepregledan bučan motor al radi dobro i spor po cesti. jako spor. al inače motor ima snage al imt za njega nebih mjenjao
a8be1aa0.jpg
54f06432.jpg
 
M

miroslav k

Guest
kod nas su poceli sa prodajom ita 1304 od 130ks. isti je kao 1204 samo ima 10ks vise i malo vise utega (tegova) napred i nazad. imao li neko priliku da ga vidi, ili zna nesto vise o njemu?
 

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,170
Ljudi, čiju kopiju motora ima taj YTO? Motor ne izgleda kao Fiatov ... :scratch
 

Kićo

Aktivni član
Tu od
9 Velj 2008
Poruka
1,807
Motor radjen po perkins licenci ostalo po fiatu. Uopce ne izgleda lose ovaj 904, te novce svakako vrijedi. Svaka cast zapadnjacima ali za 21500eura prije bi uzo kineza 90ks nego 577. Rus je tu negdje, 1000e razlike ali mi YTO ljepse izgleda. Cuo sam i da imaju boshovu hidrauliku. Dok se cekalo predat kuruzu pricao sam s covjekom koji ga ima vec 4 godine ima samo rijeci hvale, sve radi, sve oke, vidim da je suh... sta reci? Koliko para toliko muzike. Mada polako ali sigurno uzimaju svoj dio kolaca na svjetskom trzistu. Cijena je najjace oruzje. A ako cemo pricat o kvaliteti, trajnosti i kvarovima mogu za svaku marku nabrojat puno losih i dobrih stvari. Navest cu tri primjera u mojoj blizini: novi zetor 130ks krece za BJ iz Vrbovca i na prvoj benzinskoj vlasnik vidi lokvu ulja ispod prednjeg lijevog kotaca, novi Massey isto krece iz Vrbovca i do kuce probije semering na zadnjem kotacu, John Deere 6030 nakon 6 mjeseci stane u polju i ni trt, sve blokiralo, ispao nekakav osigurac u diferencijalu. Popravak je bio u garantnom roku pa nije vlasnik imao nocne more inace bi kostao oko 35000kn.
Nema vise pravila ni sa automobilima, u danasnje vreme sve vise slice jedni drugima i sve su manje razlike. Skoda Octavia je kopija Passata, sta joj fali? Razlika u cijeni - passat skuplji 50%. Uredu da je skuplji samo jeli toliko i bolji??? Svi znamo da je JD bolji ali jeli bolji za 50% :?:
Ko voli nek izvoli.
 
J

johnycaseih

Guest
ja sam imao jedan kineski traktor foton europard 804 ali sam ga prodao kad je imao 500rs i 4god.
bio sam zadovoljan s njim ali recicu vam nesto:
taj traktor je imao motor perkins menjac i zadnji most od fiata kao i hidrauliku i to je sve bilo jako dobro napravljeno jer to nisu kinezi IMISLILI nego engezi i italijani a kinezi su samo to po licenci napravili i tu nema sta da se prica!sve je to ok
drugo,zavrsna obrada je bila dosta slaba,farba sa motora menjaca i zadnjeg mosta je pocela brzo da gubi sjaj i hrdja je pocela da se vidi,sto je rezultat lose farbe ili nedostatak osnovne boje,dok je limarija bila sasvim ok ofarbana kao i automobili sto se farbaju i imala je sjaj, i prednje gume su se jako brzo trosile.
trece,kabina se iz kilometra vidi da je kineska i u kini dizajnirana i napravljena,e tu pocinje problem,vrata posle 400rs nisam mogao da zatvorim i bile su lose zahihtovane i stalno su se tresle i same otvarale.
u kabini NEMA nikakve zvucne izolacije i sve unutra zuji i trese se kao u imt 577 a nema tapacirung nego sve od jeftine plastike,zatim rucice su dobro osmisljene i postavljene,kao i prekidaci ali volan nije podesiv po visini i sediste je bilo najobicije sto se moze postaviti i nije bilo bas udobno...sve u svemu kabina ima je losa i neudobna!
e to je bi bilo moje misljenje o kineskim traktorima,i mogu reci da to nisu losi traktori ali nisu jos dokazani ako imt ili rusi,ali sve sto kinezi prave po licenci je dobro,i pogledajte kakvi su oni fiati ili yto sa kabinama kao stari fiati? nemozgu se prepoznati dali je kinez ili fiat?
e ti traktor nemaju nista kinesko osmisljeno i dizajnirano vec su do posledjeg srafa pravljeni iskljucivo po licenci i ti traktori su i jedni od najboljih proizvedenih u kini.
sva ostala konkurencija je korak nazad,znaci YTO je glavni a za njim su foton,jinma,dong feng i ostali...
iskreno neznam kakva su iskustva sa YTO 804 904 i 1204,ali sudeci po vlasnicima sto ih imaju i hvale to su dobri traktori ali mane su im bucna kabina i spora transportna brzina.sve ostalo je ok.!
 

tibor88

Aktivni član
Tu od
3 Ruj 2007
Poruka
2,397
malo mi je zapelo za oko ono sto se sofer mora sagnuti kada okrece plug.. :?
 
J

johnycaseih

Guest
Kićo kaže:
Bimbo kaže:
u takvoj zemlji i 560 može vuć 3 brazde

malo sutra :roll:


jesi siguran?

pogledaj ovo
[youtube:ak8pkd1x]5S2z3YFckwQ[/youtube:ak8pkd1x]
 

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
969
da al ak malo bolje pogledaš,prva brazda kapči skroz usku brazdu ;) , tak da vleče ustvari malo više dve brazde :lol:
 

marko93

Legenda
Tu od
31 Sij 2008
Poruka
6,025
Mike kaže:
da al ak malo bolje pogledaš,prva brazda kapči skroz usku brazdu ;) , tak da vleče ustvari malo više dve brazde :lol:
Mike,pričamo o 60ks i 3×12 plugu,i još IMT nema prednje vuče :mrgreen:
Kako god da bilo oranja izgleda dobro i ne hvata prednja malo..
Probaj to za Zetor kapčit :blackeye
 

Mike

Član
Tu od
6 Sij 2009
Poruka
969
marko93 kaže:
Mike kaže:
da al ak malo bolje pogledaš,prva brazda kapči skroz usku brazdu ;) , tak da vleče ustvari malo više dve brazde :lol:
Mike,pričamo o 60ks i 3×12 plugu,i još IMT nema prednje vuče :mrgreen:
Kako god da bilo oranja izgleda dobro i ne hvata prednja malo..
Probaj to za Zetor kapčit :blackeye
pa sad dobro...neznam kak bi se ponašal z tri brazde :scratch ...al kapčil mu jesam 2×16 IMT-a i išlo je, doduše bilo mu je malo :blackeye :blackeye ,al išlo je :mrgreen: :mrgreen:
 

spyder

Član
Tu od
18 Ruj 2008
Poruka
325
pao je 454 idem u subotu po njega javim vam se sa prvim iskustvima, cijena 81000kn u Mirkovcima.
 

zvonis01

Član
Tu od
2 Ožu 2009
Poruka
792
@spyder-jel to sa kabinom?šogor mi radi u erdutskim vinogradima i imaju 3 kom yto na probi-nisu baš zadovoljni,na 854 riknula hidraulika,454 prednji pogon-odustali od kupovine
 

Najnoviji postovi

Na vrh