NikolaT55
Iskusan lik
- Tu od
- 17 Velj 2020
- Poruka
- 1,998
Idem selom, cijelo selo spava, a moju Raketu sunce obasjava.A evo i jedan video vožnje revijalne do šume raketom jučer🚜🚜🚀🚀🚀🍷🥂🍸👌
Idem selom, cijelo selo spava, a moju Raketu sunce obasjava.A evo i jedan video vožnje revijalne do šume raketom jučer🚜🚜🚀🚀🚀🍷🥂🍸👌
Moram ga najti, negde još uvijek postoji.Možemo vidjeti kako izgleda taj stroj za tokarenje pakni?
Pošto se kupuje po 4 komada (bar je tak nekad bilo) ja ti dve poklonim2bum moral nabavit.
Aluminijske zakovice dolaze s paknama za IMT, probal sam i sa bakrenima i isto je.Kaj nitaš sa bakrom ili aluminijom?
Nisam ja otišel u penziju, samo nemam više poticaja da bi radil uslužno jer je svima sve skupo. A veliki je razlog i to kaj su djelovi katastrofa i ispada da sa njima pokvariš ako ih mjenjaš za svaki slučaj....Muha, steta kaj si otisao u penziju, prava si enciklopedija
Nije ništ rezano, tak je original i na mojem. Samo lijeva na gornju rupu, a feder dole ak ti ne vrača i treba ga. Ja ga nemamAko preselim hvatiste na lijevoj na gornju rupu, jace ce kociti sa istom snagom pritiska i ne moram nista variti.
Muha, steta kaj si otisao u penziju, prava si enciklopedija