Rekoh ti, ja se s ljepilima nisam umaral. Ima po ZG dučana koji prodaju oblogu i tam ima ljepila.Kak nitati od sredine prema van ili od jedne strane,i koje točno ljepilo.
Pakne se nitaju od sredine prema van, uvijek
Rekoh ti, ja se s ljepilima nisam umaral. Ima po ZG dučana koji prodaju oblogu i tam ima ljepila.Kak nitati od sredine prema van ili od jedne strane,i koje točno ljepilo.
Meni je logički od sredine prema van da bi se obloga redom prilagođavala.Ja nisam tak nikad od sredine van, ali apsolutno nikad, a natukel sam ih se fajn puno. Nema tu pravila, već stvar navike.
Kamion i raketa su dva različita pojma, igra je u promjeruPrilagodi se prema tromblinu
Idem selom, cijelo selo spava, a moju Raketu sunce obasjava.A evo i jedan video vožnje revijalne do šume raketom jučer🚜🚜🚀🚀🚀🍷🥂🍸👌
Moram ga najti, negde još uvijek postoji.Možemo vidjeti kako izgleda taj stroj za tokarenje pakni?
Pošto se kupuje po 4 komada (bar je tak nekad bilo) ja ti dve poklonim2bum moral nabavit.
Aluminijske zakovice dolaze s paknama za IMT, probal sam i sa bakrenima i isto je.Kaj nitaš sa bakrom ili aluminijom?