Hvala na slikam,radim jednom čovjeku instalaciju na traktoru pa on hoće da mu svi kablovi budu kakvi su i došli na traktoru,imam kablove svih boja i bužire svih veličina pa ću ih samo provuć kroz bužir i sastavit
To je isto neki grdi fan, neznam samo gde buš ovakvu spojku sa slike uzel.on hoće da mu svi kablovi budu kakvi su i došli na traktoru
Ne radi to znatno ćeš oslabiti motor.Idem u smjeru toga da ubrzam diferencijal na 533.
Slažem se ali ne radim na svom traktoru,Ovo za boje žica na traktoru... kaj reći o tome da su na mom 533 išle identične crne žice prema iza I ja sam picajzlast u nekim stvarima, ali nemojmo pretjerivati. Stavi mu svaku različitu boju, ucrtaj ih na papir koja je što i vozi
ovakve gornje kuka kakva je na slici su najbolje riješenje. ovaj donji dio koji se šerafi na trubu je genijalan. ja imam takvu sličnu(isti je princip ali drugačije dimenzije.)
Zna li iko koje su boje provodnici na 539 koji se spajaju na priključnicu iza sica
S44. 😁Ne radi to znatno ćeš oslabiti motor.
Moguce da je onda to, ali šta nije da se cijela getriba vrti brže na 558 i vecima radi smanjenja napora na zupčanike?Jednom smo pisali u nekoj temi da bi bilo moguce sa zamjenom konusno tanjirastog para.