S većim lako uzimaš po pol širine ak mu je teško, ak mu je lako brže si gotovPozdrav,
Može preporuka za malčer za IMT 533. Koja širina, da li je radna širina 155 previše za IMT-a ili može i ta.
Kakva su iskustva s roto malčerom i sa čekičarom, ako može netko podijeliti prijedloge, iskustva.
LP
Ne znam zbog čega tako curi ko kad nema gumicestrelice ti govore sve .ulaz /izlaz
pogledaj video..pa reci da li je jasno zašto sam rekao golf 2...a ti ..ma briga meRupičasti dio filtera gore
Ovaj fino usidne al et negdi pušta u gornjem dijelu filtera..bi ja od golfa 2 ..a kako izvesti sa 2 izvoda i gdje spojiti crijevo što ide od rezervara na filter..el ima kaki primjer da vidimpogledaj video..pa reci da li je jasno zašto sam rekao golf 2...a ti ..ma briga me
Fata je Fata, ali dvaput je dvaput...Evo jedan filter kod mene ..e sad ..jel to pametno ili ne?
Zato jer ti najvjerojatnije nije dobro sjela gornja gumica a postoji mogučnost da ti je neravan dosjed na nosaču filtera...... čim bolje stežeš bolje teče, a svi stežu ko sivonje misleči da budu dotegnuli nekaj.Ovaj fino usidne al et negdi pušta u gornjem dijelu filtera..bi ja od golfa 2 ..a kako izvesti sa 2 izvoda i gdje spojiti crijevo što ide od rezervara na filter..el ima kaki primjer da vidim
Skino sam ju i ponovno metnuo al uvik sa jedne strane više se izljeva i to na istom mjestu kako god metnu gumicui to na mjestu gdje je vodi na bosch pumpu(ne curi na spoju crijeva)Zato jer ti najvjerojatnije nije dobro sjela gornja gumica a postoji mogučnost da ti je neravan dosjed na nosaču filtera...... čim bolje stežeš bolje teče, a svi stežu ko sivonje misleči da budu dotegnuli nekaj.
Kaj se filtera od dvojke tiče, tebe muči kam spojiti povrat?