• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

IMT 539 i 533

mario1511

Član
Tu od
20 Lip 2023
Poruka
201
Vjerojatno nema neke velika razlike u kvaliteti,a možda će neki drugi bolje prijanjati nego ovaj..

mario1511

Član
Tu od
20 Lip 2023
Poruka
201
pogledaj video..pa reci da li je jasno zašto sam rekao golf 2...a ti ..ma briga me
Ovaj fino usidne al et negdi pušta u gornjem dijelu filtera..bi ja od golfa 2 ..a kako izvesti sa 2 izvoda i gdje spojiti crijevo što ide od rezervara na filter..el ima kaki primjer da vidim

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,949
Ovaj fino usidne al et negdi pušta u gornjem dijelu filtera..bi ja od golfa 2 ..a kako izvesti sa 2 izvoda i gdje spojiti crijevo što ide od rezervara na filter..el ima kaki primjer da vidim
Zato jer ti najvjerojatnije nije dobro sjela gornja gumica a postoji mogučnost da ti je neravan dosjed na nosaču filtera...... čim bolje stežeš bolje teče, a svi stežu ko sivonje misleči da budu dotegnuli nekaj.

Kaj se filtera od dvojke tiče, tebe muči kam spojiti povrat?

mario1511

Član
Tu od
20 Lip 2023
Poruka
201
Zato jer ti najvjerojatnije nije dobro sjela gornja gumica a postoji mogučnost da ti je neravan dosjed na nosaču filtera...... čim bolje stežeš bolje teče, a svi stežu ko sivonje misleči da budu dotegnuli nekaj.

Kaj se filtera od dvojke tiče, tebe muči kam spojiti povrat?
Skino sam ju i ponovno metnuo al uvik sa jedne strane više se izljeva i to na istom mjestu kako god metnu gumicui to na mjestu gdje je vodi na bosch pumpu(ne curi na spoju crijeva)
Gdje spojiti crijevo što vodi od rezervara do filtera.

Prilozi

• IMG_20230702_112941.jpg
    IMG_20230702_112941.jpg
    27.1 KB · Pregleda: 12

ROADRUNNER

Iskusan lik
Tu od
17 Stu 2013
Poruka
1,379
Ja sam kupio WIX uloske za originalne nosace na imtu i ne valjaju. Oba cure. Kupio sam fiamm marku i sve je ok.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,949
Skino sam ju i ponovno metnuo al uvik sa jedne strane više se izljeva i to na istom mjestu kako god metnu gumicui to na mjestu gdje je vodi na bosch pumpu(ne curi na spoju crijeva)
Gdje spojiti crijevo što vodi od rezervara do filtera.
Na ovom označenom mjestu curi?
Traktor o kojem razgovaramo je 533?

mario1511

Član
Tu od
20 Lip 2023
Poruka
201
Na ovom označenom mjestu curi?
Traktor o kojem razgovaramo je 533?
Ne ne,to sam pitao gdje bi spojio to crijevo što ide od rezervara do filtera kad bi išo na soluciju filter goriva od golfa 2.

A curi u gornjem dijelu filtera al na jednoj strani jače tu kod crijeva

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,949
Ništ ja tebe ne kontam, pital sam jel traktor 533 ne bez razloga ali nisi dal odgovor.

Crijevo nejde od rezarvara do filtera nego ide od rezervara na ac pumpu, pa sa ac pumpe na filter i ponovno sa filtera na boš pumpu

mario1511

Član
Tu od
20 Lip 2023
Poruka
201
Sorry zaboravio napisat da je 533.
O ovom crijevu govorim
Jedan ide na grijač drugi ide na filter tamo di sam označio

Prilozi

• IMG_20230702_123447.jpg
    IMG_20230702_123447.jpg
    22.1 KB · Pregleda: 15

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,949
Znam ja jako dobro kaj tebe muči, tebi bi filter od golfa pasal ali tri izvoda, ali onda moraš i onaj ventil za treči izvod kupiti a kolko znam taj ventil nema u prodaji pa moraš i auto otpad posjetiti....
Ja sam siguran da se ovaj postoječi filter da zabrtviti da ne curi. Nova kučišta su problem ali vjerujem da bi ja i njega savladal.

mario1511

Član
Tu od
20 Lip 2023
Poruka
201
Tu ću opciju odbaciti onda
Jedino što mi pada na pamet da ga zasilikoniram al imam problem onda kod sljedeće zamjene čišćenje silikona😅

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,996
Znam ja jako dobro kaj tebe muči, tebi bi filter od golfa pasal ali tri izvoda, ali onda moraš i onaj ventil za treči izvod kupiti a kolko znam taj ventil nema u prodaji pa moraš i auto otpad posjetiti....
Ja sam siguran da se ovaj postoječi filter da zabrtviti da ne curi. Nova kučišta su problem ali vjerujem da bi ja i njega savladal.
Jel to taj TOPRAN Ventil, Filter goriva – Auto Krešo

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
30,949
Taj.
U to vreme kad je meni trebal nije bil dobavljiv u dučanima u kojima sam pital.

Najnoviji postovi

Na vrh