Lee Champa
Iskusan lik
- Tu od
- 9 Tra 2019
- Poruka
- 11,278
A kak znaš da je drugi kvalitetniji - po cijeni???
Ista firma druga etiketa
Ista firma druga etiketa
pogledaj video..pa reci da li je jasno zašto sam rekao golf 2...a ti ..ma briga meRupičasti dio filtera gore
Ovaj fino usidne al et negdi pušta u gornjem dijelu filtera..bi ja od golfa 2 ..a kako izvesti sa 2 izvoda i gdje spojiti crijevo što ide od rezervara na filter..el ima kaki primjer da vidimpogledaj video..pa reci da li je jasno zašto sam rekao golf 2...a ti ..ma briga me
Fata je Fata, ali dvaput je dvaput...Evo jedan filter kod mene ..e sad ..jel to pametno ili ne?
Zato jer ti najvjerojatnije nije dobro sjela gornja gumica a postoji mogučnost da ti je neravan dosjed na nosaču filtera...... čim bolje stežeš bolje teče, a svi stežu ko sivonje misleči da budu dotegnuli nekaj.Ovaj fino usidne al et negdi pušta u gornjem dijelu filtera..bi ja od golfa 2 ..a kako izvesti sa 2 izvoda i gdje spojiti crijevo što ide od rezervara na filter..el ima kaki primjer da vidim
Skino sam ju i ponovno metnuo al uvik sa jedne strane više se izljeva i to na istom mjestu kako god metnu gumicui to na mjestu gdje je vodi na bosch pumpu(ne curi na spoju crijeva)Zato jer ti najvjerojatnije nije dobro sjela gornja gumica a postoji mogučnost da ti je neravan dosjed na nosaču filtera...... čim bolje stežeš bolje teče, a svi stežu ko sivonje misleči da budu dotegnuli nekaj.
Kaj se filtera od dvojke tiče, tebe muči kam spojiti povrat?
Na ovom označenom mjestu curi?Skino sam ju i ponovno metnuo al uvik sa jedne strane više se izljeva i to na istom mjestu kako god metnu gumicui to na mjestu gdje je vodi na bosch pumpu(ne curi na spoju crijeva)
Gdje spojiti crijevo što vodi od rezervara do filtera.
ok, hvala tiS većim lako uzimaš po pol širine ak mu je teško, ak mu je lako brže si gotov
Ne ne,to sam pitao gdje bi spojio to crijevo što ide od rezervara do filtera kad bi išo na soluciju filter goriva od golfa 2.Na ovom označenom mjestu curi?
Traktor o kojem razgovaramo je 533?
Jel to taj TOPRAN Ventil, Filter goriva – Auto KrešoZnam ja jako dobro kaj tebe muči, tebi bi filter od golfa pasal ali tri izvoda, ali onda moraš i onaj ventil za treči izvod kupiti a kolko znam taj ventil nema u prodaji pa moraš i auto otpad posjetiti....
Ja sam siguran da se ovaj postoječi filter da zabrtviti da ne curi. Nova kučišta su problem ali vjerujem da bi ja i njega savladal.