Kad radiš kreni od početka. Sito na čašici je đava svoje vrste... Svako crijevo od goriva propuši i promijeni filtere i ne boj se ništa. Na kraju fino pušti gorivo prirodnim padom 3 min da udje i odsarafi oni mali saraf na boš pumpi.Hvala Muha.
Dio sam pokuso, a dio nisam. Probo sam bez filtera ali nema razlike. Zazor ventila nisam jos provjerio jer si moram nabavit kljuc za okrenut remenicu u ispravne polozaje (na youtube sam pronasao ona 2 videa o stelanju zazora ventila, nadam se da tak i vi provjeravate i radite, a ja se nadam da cu uspijet prepoznat trenutak kad su koji ventili sabijeni, jer sam u tom dijelu totalni baksuz)
A jos si nesto razmisljam da to nema veze i sa ac pumpom. Napiso sam da je stara 2 godine, ali ima vec ustvari 5, 6 godina. Cudno mi je da je bas nakon ovih mojih prckanja oslabio traktor, pa eto. Pa da nije osla membrana ili ventili od rucnog drukanja goriva pa da ne radi najbolje i nedaje dovoljnu kolicinu goriva bosch pumpi za napore? Da li se i kvar na ac pumpi moze manifestirati na pritisku ulja u motoru, osim onoga da gorivo razvodni ulje i tako smanji pritisak ulja?
Hvala Mane ,nema dima na mjeraču a na odušak sam vidio da malo ,nakratko, baci kod paljenja i kod naglog dodavanja gasa . Nisam ja baš iskusan s traktorima ,radim malo poljoprivrede i nadam se da me bude poslužio . Radim maksimalno 1 jutro zemlje (češnjaka) godišnje . Valjda nisam uzeo krš ,koji mi neće moći odraditi ni tih 50-100 sati godišnje .Nemaš brige, ako ne dimi na odušak bijeli dim i na mjerač samo gas.
Ne pašuPozdrav ,
Imao sam motor na brodu od traktora IMT533 a sada imam ugrađen motor od traktora IMT 539.Zanima me ako mi netko može pomoći i kazati mi da li sprice od bosch pumpe koje sam imao u rezervi od 533 pašu na 539 s tim da se promjene samo dizne i prestelaju na propisani tlak.Na ovom motoru 539 imam linijsku pumpu.Hvala unaprijed View attachment 21530 View attachment 21530