Kakvu si to specijalnu tekučinu za odmaščivanje koristil?Našpricano sa posebnom tekućinom za odmaščivanje.
Traktor na oko stvarno izgleda savršeno očuvan i po mom bi ga se isplatilo polakirati, nema previše posla da se to napravi, samo još malo bolje pranje i mislim da bi mu trebalo novu instalaciju staviti.Znam da bi, to mi je želja da ga polakiram, ak bu sve po planu na zimu ide komplet lakiranje. 😉👍
Čak mi i želja staviti servo volan, hirdaulični.
Najvjerojatnije Dimer, dvije odvojene komponente koje izmučkeš i u željenom omjeru mješeš s vodom.Pa sad neznam kak se zove ovo za odmaščivanje točno, ali mogu doznat za par dana. Uglavno neka opasana kemija, kad ju našpricaš počne se pjeniti i kao da kipi, uglavno ak ju predugo ostavis pojede farbu i hrđu, pogotovo aluminijske djelove
Što se tiče čašice za gorivo, teško da ćeš zaustaviti da bali jer su mnogi pokušavali.. To ti je isto kao naprijed na remenici ili na sredini traktora. Pa čak je inžinjer znao da će kapiti te na sredini imaš jednu rupicu i na njoj žica preko koje se cijedi ulje. Eventualno prije nego sta dođeš na tehnički ako budeš registrirao od dole kao i ja prođi sa starom krpom da ne kapi tih 10ak minuta kolko već bude. I ne bacaj novce na gluposti- ako budeš radio instalaciju, radije radi od svojih kabela nego kupiti gotov set jer su užasno loše kvalitete.. možeš sa povećalom prekidat žicu...Ne nije, ovo ti je baš za odmaščivanje jako masnih radiona, mješa se 1 litra toga i 10 litri vode, al je još prejako.