mikke
Iskusan lik
- Tu od
- 20 Velj 2019
- Poruka
- 1,976
Što se mu dogodilo kad mu treba karike?Koji je promjer klipa kompresora 539 i koliko karika?
Što se mu dogodilo kad mu treba karike?Koji je promjer klipa kompresora 539 i koliko karika?
Vjerovatno je i moj filter začepljen, nije očiščen par godina. Ali traktor radi odlično, prima vrlo rado gas.Točno to se i meni dogodilo. Pogledaj usisnu cijev i filter zraka gornji element, meni se začepilo pa je isto bacio ulje na kihavac i u rezervoar. Karike su bile u redu, bezveze sam otvarao kompresor
A gotove još malo ih ima, ovu godinu buju zgurale mislim.Ti svoje pomalo trebaš popuštati a ne pumpati.
Vidiš da flašica može na njima stajati, a da se ne prevrne, znači gotove su.
A kaj je ta tvoja boš pumpa bila nedavno na servisu?
prednje 1.8, a zadnje 1 barE sad neznam kak se gume pumpaju na rekati, kolko prve, a kolko zadnje?
Ipak je problem u zastiti od paljenja u brzini. Alanser sam skinul i odnes k majstoru koji ga je ispital i zakljucil da ne potpuno ispravan, onda sam onu zastitu direkt spojil i sad pali ko mina.Na 539 problem s paljenjem. Prek brave uopce ne pali, na alanseru kad.ga direktno spojim nekad upali,.a nekad samo zuji alanser. Bravu sam nivu stavljal, nista se ne dogadja.
Ima spojenu zastitu da ne pali u brzini. U cemu je tu problem? Automat na alanseru?