Ja imam prekidač za žmigavce od tog proizvođača i nije se loše pokazal tak da brava ne bi smjela biti loša ak je ko navedeni prekidačEvo još jedne verzije brave za raketu, čeka u rezervi, što mislite o toj verziji? View attachment 43462 View attachment 43463
Čekam da prijatel Kupljenec potvrdi tvoju konstatacijuPričate gluposti!Pa Reketlin niti nema strujne osigurače to je savršen stroj!
![]()
Najbolji tretman je skinuti raketi skinuti električnu instalaciju, jer čega nema, nemre se pokvariti
A nisu baš ni bolje mogli najti zato su ih tu nasadili.ja nisam zadovoljan rješenjem. To im je velika boljka jer gore mjesto za osigurače nisu mogli pronajti. Pročital sam da su se već mnogi na to žalili. Imam u planu to popraviti na način da postojeće osigurače zamijenim ubodnima i da sve to preselim nekamo u kabinu.
Ja bi treče rješenje napravil.No za to bude trebalo štukati sve žice, a to je novo veliko veselje. Kak ih je najbolje nadoštukati? Luster spojnice ili jednostavno omotati žice i staviti termo bužir ili neko treće rješenje?
Imaš kod Ferenčaka kučišta za novi tip osigurača.Kakvo kučište osigurača staviti? Mislil sam pronaći nekakvo od auta.
Na suhom bu ima najbolje, tu nema spora oko toga.Moram pronaći i prikladno mjesto u kabini. Negdje mi je ostalo u sjećanju da je netko to stavil pod krov, ali mi se to ne dopada jer se nema kuda provući žice.
Uglavnom novo veselje, pa ako ima tko kakav savjet unaprijed zahvaljujem.