bitćebolje
Dobro znana faca
- Tu od
- 13 Sij 2016
- Poruka
- 740
Cvikcange i sve ispočetka napraviti kak treba.-Najbolja opcija, pa si miran i ne budeš mislil jel bude traktor zgorel ili nebu, ipak je to raketa 
Kolega Kupljenec sigurno znade.Ja vidim samo neki snickers, ali ne znam kam ga metnuti?
ne znam kam ga metnuti
Imam jedan svoj prijedlog za tebe. Preseli si osigurače na desnu stranu instrument ploče /table (crni četverokut). Tu gdje se nalazi tipkalo / taster za sirenu (skicirao sam ti ga po "novome izvedbenom rješenju" samo malo dalje i gore desno od uobičajene pozicije). Brza skica je na posuđenoj fotki s Interneta:Imam u planu to popraviti na način da postojeće osigurače zamijenim ubodnima i da sve to preselim nekamo u kabinu. No za to bude trebalo štukati sve žice, a to je novo veliko veselje. Kak ih je najbolje nadoštukati? Luster spojnice ili jednostavno omotati žice i staviti termo bužir ili neko treće rješenje? Kakvo kučište osigurača staviti? Mislil sam pronaći nekakvo od auta. Moram pronaći i prikladno mjesto u kabini.
Ja kupujem u Wurthu, imaš 3 debljine, ja koristim samo plave i crvene, da sa upaljačem zagriješ i ko da je zašvasano😉👍👌👌💪🍺❄️☃️⛄⛄⛄De ima takvih spojnica za kupiti??😍
To ak se ne varam se samo sa upaljačem zagrije i bude ko neka vrsta lemljenog spoja?
Bome po tvome to onda more i požar preživiti 😂😂Ja kupujem u Wurthu, imaš 3 debljine, ja koristim samo plave i crvene, da sa upaljačem zagriješ i ko da je zašvasano😉👍👌👌💪🍺❄️☃️⛄⛄⛄
Ja još prek nje stavim termo bulžir, i na kraju prek svega još jedan sa ljepilom.