Kao i obično, kod mene sve ide na teži način.
Evo danas sam vozio raketu na tehnički i to mi prva vožnja s novim traktorom na udaljenosti od cca 7km.
Nešto mi ispod haube dimi, kao da gori nafta ili neka guma, plastika. Dođem i stanem kod stanice za tehnički kad ono ispod traktora lokva antifriza, otišla vodena pumpa, a osim toga počelo je ulje kapati. Gledam odakle, kad ono ima neka rupica kod sajle za traktorktormetar, čini mi se i tamo pljucka naftu.
Osim toga kod prijema mi tražili orginal rješenje ostavinske rasprave a ja imam kopiju. Jedna žena na šaltrru nije rekla ništa za to kada sam uzimao probne tablice, a kad došao na tehnički, kaže druga da treba orginal. A ja kupio od čovjeka koji je kupio od čovjeka koji je nasljedio traktor, i do sada je traktor uredno bio odjavljen. A čovjek iz KC. Kako sad do orginala?! Moli i kumi ženu neka prihvati jer je dobra kopija i ajde nekako prihvatila.
A kad sam došao kod tipa za tehnički tek onda počelo sranje po traktoru. Kapa ulje, ne koči dobro desni kotač... al struja prva liga
I šta mislite jesam li prošao?! Nakon tehničkog sam čekao pred stanicom za tehnički da dođe vučna služba da otpelja traktor.
Otišao u 8, sad se vratio sa traktorom kojeg sam odma majstoru odvezao.